Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Άρης - Πανθρακικός - Η προϊστορία


O Άρης αντιμετωπίζει, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής, τον Πανθρακικό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου στις 17:15 στο θρυλικό "Κλεάνθης Βικελίδης". Το ματς αυτό αποτελεί ορόσημο και σίγουρα είναι από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας του. Από αυτό το παιχνίδι κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η μετέπειτα πορεία του.

Ο Άρης έχει αντιμετωπίσει μόλις 2 φορές τον Πανθρακικό στα πλαίσια της Σουπερλίγκα ως γηπεδούχος. Οι δύο ομάδες μετρούν από 1 νίκη. Συγκεκριμένα:

(26/04/2009) - 30η Αγωνιστική Άρης 3 - 2 Πανθρακικός 
(06/02/2010) - 21η Αγωνιστική Άρης 0 - 2 Πανθρακικός 


Στις 26 Απριλίου του 2009 ο Άρης ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με 3-2. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Πρίττας και Κάμπορα (2). Τα δύο γκολ του αργεντινού επιθετικού σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε δύο ημέρες λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου η ομάδα της Θράκης κέρδισε την ομάδα μας με 0-2. Η ομάδα της Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τόσο την απουσία φιλάθλων (οι γηπεδούχοι ήταν τιμωρημένοι για τα επεισόδια με τον ΠΑΣ) όσο και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που εμπόδιζε την τεχνική ομάδα του Κούπερ να αναπτυχθεί. Προπονητής του Πανθρακικού ήταν (όπως και τώρα) ο Παύλος Δερμιτζάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου