Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κατήφεια στον Πανθρακικό


Το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν από την αρχή οριακό για τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έψαχνε το τρίποντο για να αποφύγει, όσο αυτό είναι εφικτό, τα σενάρια του υποβιβασμού. Η ήττα όμως από την… γειτόνισσα, μπερδεύει για τα καλά τα πράγματα. 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, καλείται να αντιστρέψει το κλίμα κατήφειας που έχει σκεπάσει την Κομοτηνή και φυσικά να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η ομιλία του Μακεδόνα τεχνικού στα αποδυτήρια του γηπέδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. 

«Σας πιστεύω, είσαι μια πολύ καλή ομάδα, καλοί παίκτες, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία στα υπόλοιπα παιχνίδια», ήταν κάποια από τα λόγια του Δερμιτζάκη στους παίκτες του, θέλοντας να τους «αφυπνίσει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τους «πράσινους» να πηγαίνουν στο «Κλ. Βικελίδης» προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Άρη σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Σε περίπτωση που φύγουν με το τρίποντο, τότε θα έχει γίνει ένα σπουδαίο βήμα, αν όμως έρθει η ήττα, τότε θα «μπλέξουν» για τα καλά.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου