Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Είναι πολλά τα χρέη Αρη


Ο Γιάννης Ψηφίδης μιλώντας για την κατάσταση στους «κίτρινους», επανέλαβε τις δυσκολίες που δημιουργούν τα χρέη, αλλά και την προσπάθεια παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ΕΤ3:

«Είχαμε μια ζεστή εκδήλωση όπου οι διοικήσεις της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τα οικονομικά στοιχεία που βρήκαμε, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση.

Αφήνουμε τον οικονομικό έλεγχο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 στην εταιρεία ΝΕΧΙΑ και από κει και πέρα εμείς που λειτουργούμε από τις 13 Δεκεμβρίου του 2012 ως νέα διοίκηση Πρωτοδικείου δώσαμε στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία.

Το πιο σοβαρό όμως είναι πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς που είχαμε κάνει οι εξω-διοικητικοί που αποτελέσαμε τη νέα διοίκηση περιμέναμε ότι το χρέος που θα βρίσκαμε θα κυμαινόταν μεταξύ 21 και 23 εκ. ευρώ.

Εξεπλάγην όμως εγώ πρώτος απ’ όλους που πήρα τα στοιχεία της λογιστικής όταν ανακαλύψαμε, τσεκάραμε και βρήκαμε ότι οι ζημιές στην ΠΑΕ Άρης ξεπερνούν τα 32 εκ. ευρώ».

Για τη θητεία της παρούσας διοίκησης: «Αυτό το τρίμηνο κάναμε μια τεράστια προσπάθεια, πάρα πολύ κουραστική και αναλύσαμε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό το παρουσιάσαμε στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης. Έχουμε μια ΠΑΕ, στην οποία προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις αλλά το γεγονός αυτό μας στεναχωρεί και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας γιατί τα χρέη είναι σχεδόν τα διπλάσια απ’ αυτά που υπολογίζουμε».

Για την προσπάθεια παραμονής: «Ο Άρης ετοιμάζεται να γιορτάσει του χρόνου τα 100 χρόνια του. Δεν μας περνάει από το μυαλό ότι δεν θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούν να γίνουν γιορτές αν δεν έχουμε ένα ρόστερ αντάξιο της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου ώστε να βρεθεί ο Άρης στις υψηλές θέσεις και γιατί όχι να μην γιορτάσει τα 100α γενέθλια του, παίζοντας στην Ευρώπη.

Αυτά είναι τα πιστεύω του διοικητικού συμβουλίου και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση . Ελπίζουμε πως στους εναπομείναντες αγώνες η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της, παραμένοντας στην κατηγορία. Να είναι όλοι βέβαιοι πως θα τον πετύχουμε εγώ είμαι σίγουρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου