Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση "θύρας 4" για τον Άρη


Οι οργανωμένοι, γελοιοδέστατοι, γραφικοί και κρατικοδίαιτοι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στην πόλη έβγαλαν ανακοίνωση που αναφέρεται και στον τεράστιο Άρη.

ΑΥΤΟΙ που η ομάδα τους υπάρχει χάρη στον Τσοχατζόπουλο, το Βενιζέλο, το ΠΑΣΟ.Κ., αυτοί που το γήπεδό τους κατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού (δαπάνη του κρατικού προϋπολογισμού και απόφαση της τότε κυβέρνησης της Ν.Δ.) τόλμησαν για άλλη μία φορά να αναφερθούν στον Άρη. Οι οπαδοί της ομάδας του δημοσίου (που τα χρέη της έχουν μπει στο "μπαρμπα-Στάθη") με μεγαλομετόχους νταβατζήδες του δημοσίου ή τοποθετημένους μεγαλομετόχους -όπως ο σημερινός- ξεπέρασαν κάθε όριο ειρωνείας και θράσους. Εκτός όμως από όλα τα άλλα ο σύνδεσμος προβάτων και τοξικομανών "θύρα 4" φαίνεται πως είναι και αγνώμων αφού καταφέρεται και εναντίον του υφυπουργού Ιωαννίδη (ναι ... αυτού που τους έσωσε στο μπάσκετ το 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και του Τζιτζικώστα!!!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Συνέχεια στο θέμα γηπέδου του ΠΑΟΚ δόθηκε από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό συνομωσιολογίας της πόλης. Ο παντελώς άσχετος με το σύλλογο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην προσπάθειά του να κλέψει λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα επειδή νομίζει πως το να πιάνει στο στόμα του την ομάδα μας τον κάνει αρεστό στους εξαθλιωμένους δημότες αυτής της πόλης.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας λοιπόν, "πρότεινε" στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να χτίσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ στη δυτική Θεσσαλονίκη, επειδή όπως γνωρίζει ο μεγάλος αυτός άντρας κάτι τέτοιο θα διευκολύνει την πρόσβαση του κόσμου. Ακολούθησε δηλαδή την πεπατημένη του καθηγητή της αλητείας και εχθρού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ιωαννίδη που ενώ μπερδεύει τις θετικές με τις αρνητικές ψήφους στη βουλή, έχει ξεκάθαρη άποψη για την χωροθέτηση του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Οι επισημάνσεις τέτοιου είδους ανθρώπων, μας είναι τελείως αχρείαστες. . Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην ασχολείται με τέτοιες γραφικές φωνές, και τους πολιτικάντηδες αυτούς να αφήσουν τον ΠΑΟΚ ήσυχο και να ασχοληθούν αποκλειστικά με την επίλυση των προβλημάτων του Άρη Θεσσαλονίκης. Εφόσον κατάφεραν να καταστρέψουν τη χώρα, θα καταφέρουν να καταστρέψουν και αυτό".

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι στην ανακοίνωση δεν υπήρχαν ορθογραφικά λάθη εκτός από δύο στην ίδια λέξη...

συν+όμνυμι ==> συνωμοσία ==> συνωμοσιολογία (νόμος της "έκτασης εν συνθέσει" που το όμικρον μετατρέπεται σε ωμέγα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου