Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ο ΑΣ Άρης για την επέτειο των 99 ετών


Με αφορμή τα 99 χρόνια που συμπληρώνει ο Άρης από την ίδρυση του, την 25η Μαρτίου, ο ΑΣ Άρη εξέδωσε ανακοίνωση για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 99 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να τονίσει τα εξής:

Από τις 25 Μαρτίου του 1914, όταν 22 νέοι είχαν ως στόχο ν΄ αφήσουν παρακαταθήκη, επιλέγοντας την ίδρυση του Συλλόγου με το όνομα ΑΡΗΣ και συνδυάζοντας το «άρωμα» της Αρχαίας Ελλάδας, τα χρώματα του Βυζαντίου και τις μνήμες της Επανάστασης του 1821, μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Με το πέρασμα των χρόνων, ο Σύλλογός μας μεγάλωνε καθημερινά, δημιουργώντας δεκάδες νέα τμήματα αθλημάτων, είτε ομαδικά είτε ατομικά, ενώ παράλληλα έφτασε σε πολλές διακρίσεις και κατακτήσεις τίτλων τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Σήμερα, ο Σύλλογός μας έχει στις τάξεις του χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα, έχοντας πάντα ως στόχο τη νίκη πέρα από σκοπιμότητες.

Η δυναμική του ΑΡΗ ως σύλλογος είναι βέβαιο ότι δεν θα υπήρχε, εάν δεν υπήρχε η μεγάλη και ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου του, η στήριξη του οποίου αποτελεί μοναδικό φαινόμενο.

Ευχόμενοι ότι η φετινή δύσκολη χρονιά θα τελειώσει θετικά για όλα τα τμήματα, θα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι η προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο ΑΡΗΣ μας να είναι ανταγωνιστικός και πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα, δε θα σταματήσει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου