Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αμετάπειστος ο Γιάννης...

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα μέχρι το τέλος της χρονιάς, στον πάγκο της αγαπημένης μας ομάδας, αφού οι άνθρωποι της διοίκησης έκριναν ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη συγκυρία. 



Παρά τη νίκη των «κίτρινων» επί του Παναθηναϊκού, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του Μιχαλήτσου, ενώ και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός ήταν δυσαρεστημένος με τη στάση των πάντων προς το πρόσωπό του. Παράλληλα, ο κόσμος πίεζε για την πρόσληψη «κανονικού» τεχνικού. Τελικά όμως, οι διοικούντες αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον Μιχαλήτσο. Αφού με προσοχή εξέτασαν όλες τις πλευρές του θέματος, αποφάσισαν ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν είναι εφικτό να βρεθεί κάποιος προπονητής με τις προδιαγραφές που έψαχναν. Κυρίως λόγω του οικονομικού, αφού με τα χρήματα που υπάρχουν, η αναζήτηση που έγινε δεν έφερε αποτέλεσμα. 

Παράλληλα, ο Μιχαλήτσος απολαμβάνει τη στήριξη του Άγγελου Σπυρίδωνα και των παικτών, με τον αρχηγό, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, να κάνει δήλωση στήριξης. Έτσι, ο Μιχαλήτσος πείστηκε να παραμείνει και να κρατήσει την ομάδα ενωμένη μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου