Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πουλίδο:"Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας"


Ο Ρούμπεν Πουλίδο μίλησε στην εκπομπή "Ώρα των Πρωταθλητών" και τον Δημήτρη Παπανικολάου για τη δυστοκία του Άρη στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και για τους νέους παίκτες που έχουν προσθέσει ποιότητα στην ομάδα.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εκτός έδρας δυστοκία της ομάδας:

"Η ομάδα έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να αλλάξουμε το πως βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας για να επιτύχουμε το στόχο μας. Είναι κατανοητό ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Μέσα από το σύνολο θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερες αρετές μέσα στο παιχνίδι, να μειώσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Θα πω μία προσωπική άποψη. Όταν ήμουν στη Σαραγόσα κάναμε μία προσπάθεια να επανέλθουμε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά ο πρώτος γύρος ήταν πολύ κακός και αυτό συνέβαινε γιατί βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο υπεροπτικά. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο και όταν βγαίνεις να παίξεις παιχνίδια με τόση ένταση θα πρέπει να μπαίνεις δυνατά και να μην δίνεις περιθώρια στον αντίπαλο μόνο και μόνο επειδή έχει μικρότερη ιστορία από σένα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να μην ξεφεύγουμε απ' αυτόν. Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες με περισσότερη σοβαρότητα".

Για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες:
"Έχουμε καλούς πoδοσφαιριστές που έχουν την προσωπικότητα να βοηθήσουν και να πάνε τον Άρη λίγο πιο ψηλά αλλά δεν ξέρω αν έπρεπε να έρθουν νωρίτερα ή όχι. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά, να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε το απόλυτο των βαθμών και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό".

Για τον Αστέρα Τρίπολης: 
"Ο Αστέρας φέτος έχει μια πολύ καλή ομάδα, δείχνει μια σταθερότητα και μία σοβαρότητα. Πιστεύω ότι θα τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία αλλά πρέπει να είναι το ίδιο σοβαρός και στα πλέι οφ. Έχω πολλές και καλές αναμνήσεις και θα χαρώ πολύ να τον δω να αγωνίζεται στην Ευρώπη".

Για τα πλέι οφ:
"Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό. Αυτό δεν είναι καλό και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας"

πηγή: http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου