Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αποκάλυψη: το διήμερο του Γκάλη, η παρέλαση διασημοτήτων και οι τέσσερις ομάδες



Τον τελευταίο καιρό ειδήσεις σχετικά με την εκδήλωση που ετοιμάζει ο Άρης για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι τα νερά είναι λιμνάζοντα. Η επιτροπή που έχει αναλάβει να οργανώσει την εκδήλωση ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketplus.gr, η εκδήλωση θα γίνει σε ένα διήμερο μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1, ήτοι στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Οι «κίτρινοι» είναι σε επαφές με τον ΕΣΑΚΕ για να μπορέσουν να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία. Κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Οι διάσημοι που θα παρελάσουν από το Αλεξάνδρειο θα είναι πολλοί. Θεωρείται βέβαιο ότι το «παρών» θα δώσουν παλιοί αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αντίπαλοι του Νίκου Γκάλη στα παρκέ, από ομάδες – θρύλους όπως η Γιουγκοπλάστικα, η Μακάμπι, η Μπαρτσελόνα και όχι μόνο. Αυτοί αναμένεται να αποτελέσουν την πρώτη ομάδα. Άλλη μία θα απαρτίσουν οι παλιοί συμπαίκτες του «Γκάνγκστερ» στον ¨Αρη, ενώ θα παίξουν η νυν ομάδα των «κιτρίνων» και πιθανώς η Λιμόζ του πάλαι ποτέ «διόσκουρου» του Γκάλη, Παναγιώτη Γιαννάκη!

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Άρης ετοιμάζει φαντασμαγορική εκδήλωση για να τιμήσει το μεγαλύτερο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών, τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Μία εκδήλωση που δε θα περιοριστεί σε ένα απλό φιλικό ματς και θα διαρκέσει δύο μέρες. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα χάπενινγκ στα πλάνα, τα οποία θα αποκαλύψει όταν είναι έτοιμη η επιτροπή και φυσικά η ΚΑΕ Άρης. Η παραπάνω είναι απλά η... πρώτη γεύση.

πηγή: http://basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου