Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του 99


Άλλη μια σκληρή μάχη κέρδισε το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ Άρης στην προσπάθεια εξυγίανσης της.

Οι «κίτρινοι» ζήτησαν και πέτυχαν αναβολή στην συζήτηση της υπόθεσης για υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 για τις 26 Απριλίου. Ο εκπρόσωπος του Δημοσίου συμφώνησε καθώς πιστεύει ότι σε αυτό το διάστημα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» προκειμένου και η εταιρεία να πληρώσει τις υποχρεώσεις της με διακανονισμό βιώσιμο αλλά και το δημόσιο να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται. Οι νομικοί της ΚΑΕ Άρης τόνισαν ότι η ΚΑΕ Άρης δεν προτίθεται να κουρέψει τις όφειλες της προς την Εφορεία απλώς ο διακανονισμός που θα γίνει θα πρέπει να της επιτρέπει να λειτουργεί. Και ενόψει του νέου νομοσχεδίου για τους μεγαλοοφειλέτες οφείλουν να περιμένουν.

Ωστόσο αντίδραση στην αναβολή και στην παράταση της ισχύς της προσωρινής διαταγής υπήρξε από την πλευρά των αθλητών. Οι παίκτες που έχουν ορίσει ως νομικό τους εκπρόσωπο τον Νίκος Πετράτο, παρέστησαν μέσω του Θεσσαλονικιού δικηγόρου, Αλέξη Βαγιάτα. Υποστήριξαν ενοποιών του δικαστηρίου ότι οι αθλητές είναι εργαζόμενοι και έχουν ανάγκη τα χρήματα.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν η προσωρινή διαταγή με την οποία η ΚΑΕ Άρης προστατεύεται από τους πιστωτές της θα έχει ισχύει και για τους αθλητές μέχρι την συζήτηση της υπόθεσης τον Απρίλιο. Η απόφαση αναμένεται.

Στην συζήτηση παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος της πρώην ΚΑΕ Ηρακλής.

πηγή: http://www.basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου