Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΠΑΕ: «Ευχαριστούμε για τη συστράτευση»


Tην ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των παραγόντων στο κάλεσμα που απηύθυναν εξέφρασαν οι διοικούντες τον Άρη, που τόνισαν μάλιστα πως οι επαφές για το καλό του συλλόγου θα συνεχιστούν με στόχο την ταχύτερη ανάκαμψη της ομάδας, χωρίς να γίνεται λόγος για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα. Αναλυτικά αναφέρεται: 


«Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η χτεσινή συζήτηση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης με επιφανείς παράγοντες του συλλόγου, όπως οι κ.κ. Δήμος Δασυγένης, Δημήτρης Παπαϊωάννου (εκπροσώπησε και τον Λάμπρο Γράντα), Νίκος Τσαρούχας, Λεωνίδας Μπακούρας, Τάσος Ορφανίδης και Στάθης Ρούσσος.

Η διοίκηση ανέπτυξε διεξοδικά το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης και αγωνιστικής ανασυγκρότησης και οι παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα μέλη του νέου δ.σ. αλλά και τη βούλησή τους να συνδράμουν έμπρακτα την προσπάθειά τους για την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη του συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, πήραν μέρος επίσης οι οικονομολόγοι- συνεργάτες της ΠΑΕ- Δημήτρης και Άγγελος Καμπούρης και οι Δημήτρης Σαμαράς, Δημήτρης Τσάμης, από την τεχνική εταιρεία «Σαμαράς και συνεργάτες», οι οποίοι θα έχουν άμεση εμπλοκή στο πρότζεκτ εμπορικής εκμετάλλευσης του Κλεάνθης Βικελίδης, που αποτελεί το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Άρη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη οι γνωστοί νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης, που επίσης έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην έκκλησή της για συστράτευση και προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές με παράγοντες του συλλόγου που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σ’ αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη, για τον σύλλογο, συγκυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου