Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Kι άλλες συναντήσεις, χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου»


Oλοκληρώθηκε η σύναξη μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και των αρειανών επιχειρηματιών που είχε ως θέμα την "επόμενη ημέρα" του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην πρόσκληση της διοίκησης Στεφανίδη ανταποκρίθηκαν οι κ.κ. Παπαϊωάννου (εκπροσωπώντας και τον κ. Γράντα), Μπακούρας, Ορφανίδης, Δασυγένης, Τσαρούχας, ενώ παράλληλα στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο νέος υπεύθυνος του λογιστηρίου της ΠΑΕ κ. Στάθης Ρούσσος, καθώς και οι νομικοί κ.κ. Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες η συνάντηση, που είχε διάρκεια 3 ώρες, έγινε σε καλό κλίμα ενώ οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν την επιθυμία να μην συμμετάσχουν σε κάποιο διοικητικό σχήμα. Επίσης φέρεται ότι επιθυμούν να αγωνιστεί η ομάδα στη Β΄ Εθνική την επόμενη σεζόν και αυτό θα τεθεί ως στόχος.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε μακροπρόθεσμο πλάνο σύμφωνα με το οποίο το "Κλεάνθης Βικελίδης" μπορεί να αναπτυχθεί εμπορικά και αθλητικά. To πλάνο παρουσιάστηκε από τους κ.κ. Δημήτρη Σαμαρά και Δημήτρη Τσάμη. Ο πρώτος είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας “Σαμαράς και συνεργάτες”, η οποία σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ενδιαφέρεται να «τρέξει» το πρότζεκτ του γηπέδου. Ο κ. Τσάμης είναι καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος πλέον ιδιωτεύει και κλήθηκε για να καταθέσει την δική του άποψη για φλέγοντα ζητήματα. Οι δύο άντρες αποχώρησαν μαζί από το συμβούλιο.

«Έγινε ένα πρώτο βήμα, υπάρχει καλό κλίμα, θα χρειαστούν κι άλλες συναντήσεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο Άρης πρέπει να παίξει στη Β' Eθνική και για να γίνει αυτό χρειάζεται 1.500.000 ευρώ. Kρατάμε με νύχια και με δόντια τους παίκτες, τους οποίους και αυτούς σύντομα θα πρέπει να ενημερώσουμε, όπως και τον κόσμο του Άρη σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει σύντομα. Χρειάζεται φυσικά η βοήθεια του κόσμου», τόνισε στην ιστοσελίδα pressaris αποχωρώντας ο Πρόεδρος Πάνος Στεφανίδης.

O κ. Μπακούρας μιλώντας στο ίδιο μέσο παρουσιάστηκε απαισιόδοξος: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Άρη… Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο».

Oι κ.κ. Ορφανίδης και Παπαϊωάννου δήλωσαν εξερχόμενοι: «Ήταν μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Είπαμε κάποια πράγματα για να ξεκινήσουμε σε μια βάση, θα υπάρξουν σίγουρα κι άλλες συναντήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου