Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πλάνο για Football League ο Σκόρδας


Το κλίμα στις τάξεις του Άρη μόνο θετικό δεν είναι για το πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα, ωστόσο εκείνος προετοιμάζει πλάνο για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Άρη (τη στιγμή που η ΚΜΑ και ο ΑΣ έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους στη διοίκησή του) προσπαθεί να καταστρώσει σχέδια για την ομάδα της νέας περιόδου στη Football League, αναζητώντας βιώσιμες λύσεις. Βέβαια, προαπαιτούμενο για να τεθούν αυτά σε εφαρμογή είναι να γίνει δεκτή η δεύτερη αίτηση της ΠΑΕ για την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε είναι σχεδόν αδύνατο η ΠΑΕ να μπορέσει να αντέξει μια χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο κ. Σκόρδας πάντως αναζητά χρηματοδότες για να στηρίξουν την προσπάθεια του Άρη στη Football League, ενώ επιδιώκει συμφωνίες και με τους πιστωτές.

2 σχόλια:

  1. λαμπρο αγορι μου γιατι εισαι κεφαλας κατσε σπιτι σου θα πηγαινουμε μαζι να βλεπουμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ με το κορδελιο τον εορδαικο και τις αλλες ομαδαρες μην το κουραζεις αλλο και μην παιζεις με τα νευρα μας ασε το προεδριλικι δεν ΤΟ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή