Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Xoλέβας: «Κάθε Κυριακή πίναμε φαρμάκι» (audio)


Ο Γιάννης Χολέβας, πρόεδρος του Άρη τη δεκαετία του ’50, ο παλαιότερος εν ζωή πρόεδρος του συλλόγου και πρώην πρύτανης του πανεπιστημίου Πειραιώς θυμήθηκε από την Αθήνα, όπου ζει μόνιμα, σπουδαίες στιγμές της ομάδας στο πέρασμα του χρόνου και αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Ο κ. Χολέβας ξέσπασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Άρη.

«Δεν αντέχω αυτή την κατάντια. Λυπημένος, θυμωμένος για την εικόνα. Από πέρσι φαινόταν το πράγμα, ότι δεν πάει καλά. Με πονάει με σκοτώνει να χάνει ο Άρης από ομάδες τύπου Καλλονή. Μιλάμε για διασυρμό. Αντί στα 100 χρόνια να γιορτάζουμε, έχουμε κηδεία στο σύλλογο. Πόσες φορές μας αδίκησαν. Κάθε Κυριακή πίναμε φαρμάκι. Το φετινό δεν είχε προηγούμενο.», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χολέβας παρά την στεναχώρια του, έδειξε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του Άρη: «Υπάρχουν τέσσερα στοιχεία που με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον του Αρη. Η ιστορία του συλλόγου, ο κόσμος , οι παλαίμαχοι, αλλά και οι παράγοντες που έφτασαν την ομάδα πολύ ψηλά. Ολοι αυτοί έβαζαν τον σύλλογο πάνω από προσωπικά συμφέροντα. Ελπίδα είναι και η υπαγωγή του Αρη στο άρθρο 99. Ας περιμένουμε να δούμε, όπως επίσης ελπίδα δίνει και η κίνηση που λέγεται ότι ετοιμάζουν παράγοντες όπως ο Γράντας, ο Δασυγένης και άλλοι παλιοί. Αυτοί δίνουν αισιοδοξία».

Ακούστε το μήνυμα του Γιάννη Χολέβα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου