Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Περιμένει Αγκάνθο, βγάζει ενδεκάδα


Τον Νταβίδ Αγκάνθο, περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος, προκειμένου να καταλήξει στη ενδεκάδα που θα παρατάξει, την Κυριακή το βράδυ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «Κλ. Βικελίδης».


Ο Ισπανός επιθετικός, δεν προπονήθηκε χθες, όμως ο τεχνικός του Αρη, ευελπιστεί πως δεν θα συμβεί το ίδιο και σήμερα, ώστε να τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του και να τεστάρει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εφόσον ο Αγκάνθο φωνάξει «παρών», τότε θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης, «σπρώχνοντας» τον Μανιά στην αριστερή ή στη δεξιά πτέρυγα. Ο Τάτος, θα έχει τον ελεύθερο ρόλο στον οποίο τον έχουμε συνηθίσει, όμως από εκεί και μετά, στη μεσαία γραμμή, όλα είναι ανοιχτά, έχοντας Ηρακλή, Οικονομόπουλο, Τσιάρα, Καμινιώτη, Κουσίδη, ακόμα και τον Σουνά! Στην άμυνα, η τετράδα Τσουμάνη, Κύργια, Γιαννίτση, Βανγκέλι, μάλλον έχει «κλειδώσει».  
  
Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι και δεν αποκλείεται, αμέσως μετά, ο Παπαδόπουλος να ανακοινώσει την αποστολή του Αρη για το ντέρμπι το οποίο θα ζήσει για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου