Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Aπίστευτη πρόκληση από ΚΕΔ και ΠΑΟΚ!


Ο βοηθός διαιτητή, Αλέξανδρος Γρεβένης για λόγους υγείας ζήτησε την αντικατάσταση του από το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και τη θέση του πήρε ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Καστοριά. Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔ αναφέρει:

"Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον αγώνα πρωταθλήματος Super League Άρης-ΠΑΟΚ (16/3/2014) αντικαθίσταται, λόγω εκτάκτου κωλύματός του (λόγοι υγείας) ο βοηθός διαιτητής Γρεβένης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) από τον Δημητριάδη Ιορδάνη (ΕΠΣ Καστοριάς)."

Οι νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου έκαναν καλά τη δουλειά τους όπως φαίνεται αφού ο κ. Γρεβένης ζήτησε εξαίρεση μετά τις απειλές που δεχόταν από φυλλάδες του ΠΑΟΚ αλλά και μέσω facebook.

Iδού το δημοσίευμα των "Σπορ του Βορρά".


H κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει τέλος αφού η μαμά ΕΠΟ και το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου κανακεύουν τον υιό ΠΑΟΚ. Aνάλογο κώλυμα δεν είχαν δηλώσει ποτέ οι Καλόπουλος, Σταυρίδης οπαδοί του ΠΑΟΚ και σφαγείς του Άρη που τρομάζει ακόμα και τελευταίος!

Εμείς λοιπόν ζητάμε να διευθύνει τον αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (της αιωνιώς ευνοούμενης ομάδας) και να έχει βοηθούς του το Θοδωρή Ζαγοράκη-Λίλλη και την Εύα Καϊλή. Επίσης θέλουμε παρατηρητή του αγώνα τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, της γνωστής οικογένειας.

1 σχόλιο: