Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ακούς Γιάννη Ιωαννίδη;


Ε, τον κ. Γιάννη τον Ιωαννίδη...

Για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή Θεσσαλονίκης (με τις ψήφους των αρειανών) ο λόγος... 

Αυτόν που ανέβασε την Αθλητική Ένωση Ποντίων Ηρακλής 1908 με απόφασή του κατηγορία, αυτόν που κίνησε Ουρανό και Γη για να μην υπάρχει μία καλαθοσφαιρική ομάδα στην πόλη και με τη βοήθεια της τότε διοίκησης της ΚΑΕ Άρης έσωσε τον... ακατανόμαστο από την "κόλαση". 


Τον πολιτικό και πρώην υπουργό που συνεχίζει να μένει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ αμέτοχος σε όσα βιώνει ο Άρης από ΕΠΟ, Superleague και τους υπόλοιπους αθλητικούς και πολιτικούς φορείς και αρνείται να ασχοληθεί.

Ο Άρης δε θα πέσει κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Άρης ΔΕΝ είναι Ηρακλής κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Βγάλε αυτές τις σκέψεις από το κεφάλι σου κ. Γιάννη Ιωαννίδη.

Σε αντίθεση περίπτωση το χρώμα που θα βλέπεις εφεξής στις εκλογικές αναμετρήσεις θα είναι το μαύρο και θα είσαι ανεπιθύμητος στον πιο μεγάλο και δοξασμένο σύλλογο της περιοχής που εκλέγεσαι αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Γκέγκε κ. Γιάννη Ιωαννίδη;
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΟΧΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΣΕΝΑ.
ΕΣΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΟΧΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Kι ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.


Η κουβέντα δευτερολέπτων που είχαν ο τότε Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 Γιώργος Μανίκας με θέμα την άνοδο (με υπουργική απόφαση) της ομάδας από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική κατηγορία.

Ο διάλογος είναι ο εξής:

Ιωαννίδης: «Η Πολιτεία κάνει… ότι πίεση υπάρχει, δεν υπάρχει παραπάνω»

Μανίκας: «Εντάξει η Πολιτεία μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω αυτή την στιγμή για τον Ηρακλή. Πάρα πολλά παραπάνω. Δεν υπάρχει τίποτα»

Ιωαννίδης: «Ε, τώρα… Λυπάμαι που το άνοιξα αυτό το θέμα. Γιατί το άνοιξα εγώ. Λυπάμαι! Γιατί εσύ κοιμόσουν και εγώ το άνοιξα»

Μανίκας: «Κανένας δεν κοιμήθηκε. Τρία χρόνια ο κόσμος του Ηρακλή, είναι στους δρόμους»

Ιωαννίδης: «Άλλο τα τρία χρόνια…»

3 σχόλια:

  1. mh kynhgate fantasmata....ayth h aney logou xafnikh antipa8eia ston Iwannidh einai peritth ki anousia....KANENA apolytws rolo den epaixe o Iwannidhs sth dialysh toy Arh....kai sth telikh mh ton pshfizete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ki oloi lete 8elete kati na kanei...alla kaneis de leei ti na kanei......gt poly apla den yparxei na kanei kati h kai na yparxei de mporei na vgei na to pei dhmosia.....epomenws akarph ki agonh h "xafnikh" adia8esia merikwn pros to proswpo tou epeidh mas "symferei".....ligh skepsh de vlaptei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O gnwstos axrhstos Ioannidhs poy exei vohthisei oles tis alles omades ektos apo ayth toy Arh. Den ksexaname Ioannidh

    ΑπάντησηΔιαγραφή