Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πάνοπλος στο Ηράκλειο ο "Αυτοκράτορας"


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η εν Θεσσαλονίκη προετοιμασία του Άρη για τον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής (9/2) με τον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» έκαναν χθες την προπόνησή τους στο "Nick Galis Hall" και ο Μίλαν Μίνιτς είδε όλους τους παίκτες να φωνάζουν «παρών».


Ο Νίκος Γκίκας ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και ο Ζήσης Σαρικόπουλος έβγαλε και πάλι το πρόγραμμα της προπόνησης. Αμφότεροι θα αγωνιστούν κανονικά και ο Σέρβος κόουτς έχει κάθε λόγο για να αισθάνεται ανακουφισμένος, αφού θα χρειαστεί όλο το δυναμικό του απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή του Άρη πέταξε στις 8.15 σήμερα το πρωί για το Ηράκλειο. Θα προπονηθεί στα «Δύο Αοράκια» στις 12 το μεσημέρι και στις 14:00 ο προπονητής Μίλαν Μίνιτς και ο αρχηγός, Αντώνης Ασημακόπουλος, θα δώσουν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό. Το απόγευμα θα γίνει νέα προπόνηση στο κλειστό που θα λάβει χώρα ο τελικός.

Την αποστολή του Άρη συνοδεύει σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ, όπως και κάποιοι επιφανείς φίλαθλοι της ομάδας που εξασφάλισαν προσκλήσεις ή εισιτήρια για το μεγάλο ματς. Δυστυχώς ο Άρης δεν αναμένεται να έχει πάνω από 500 φιλάθλους στο πλευρό του καθώς η ΕΟΚ επέλεξε να κάνει έναν τελικό-παρωδία στις κερκίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου