Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Άλλοι "σκοτώνουν" άλλους συλλαμβάνουν



Οι οπαδοί του Άρη είναι στην κυριολεξία στοχευμένοι και από την Ελληνική Αστυνομία.


Όπως ανακοίνωσε χθες ο "Super 3":

"Αδέρφια μας αρειανοί σε αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες που βιώνει η ομάδα, οπαδοί του ΑΡΗ βρήκαν το κουράγιο να τραβηχτούν στην Αλεξ/πολη για τον αγώνα βόλεϋ της ανδρικής ομάδας δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από την αστυνομία με την διοίκηση της ομάδας να είναι απούσα σε όλο αυτό το φιάσκο. Είναι φοβερό το τι μανία έχουν συγκεκριμένοι κύκλοι με τον ΑΡΗ αλλά και το οπαδικό του κίνημα. Σ’αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές για την ομάδα οφείλουμε όλοι να υψώσουμε το ανάστημα μας. 

Δυο αδέρφια μας έχουν συλληφθεί αναίτια και η διοίκηση του ΑΡΗ είναι παντελώς απούσα. Αδέρφια κρατάτε γερά… 

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3"

Τελικά οι δύο συνοπαδοί μας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Tην ίδια στιγμή σύμφωνα με το protothema.gr oπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ της ομάδα τους, επιτέθηκαν με τούβλα σε 20χρονο οπαδό του ΠΑΟ που περπατούσε στο δρόμο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους με τον Ίκαρο Χαλκίδας στο μπάσκετ. Μετά τον αγώνα ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια. 

Περίπου στις 20:00 το βράδυ, ένα λεωφορείο που μετέφερε περίπου 30 οπαδούς του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά περνούσε από το σημείο ένας 20χρονος με φόρμα του Παναθηναϊκού. 

Τότε οι οπαδοί αφού ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο, βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ του πέταξαν και τούβλα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο.

Οι οπαδοί δεν δίστασαν να χτυπήσουν και έναν 40χρονο, όταν πήγε να βοηθήσει τον νεαρό και στην συνέχεια αφού πέταξαν δακρυγόνα, εξαφανίστηκαν. Ο 40χρονος δεν φέρει σοβαρά τραύματα. 

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

1 σχόλιο:

  1. αηδια-εμετος...οι πιο σιχαμενοι,ρουφιανοι "οπαδοι" (?) της ευρωπης.το μακρυ χερι του συστηματος.ο ορισμος των παρακρατικων γκοτζαμανηδων,συνεργατων της ελληνικης αστυνομιας,δρωντας παντα υπογεια σερνομενοι στο υπεδαφος και καλυπτομενοι απο το κρανος και την ασσυλια που τους παρεχει απροκαλυπτα η κρατικη εξουσια.τις απαντησεις της ομως αυτη η σιχαμενη μαυριδερη γυφτο-ρατσα ντροπη του ανθρωπινου ειδους και του οπαδικου κινηματος τις παιρνει εκει που πρεπει και οταν πρεπει.στους δρομους και τους συνδεσμους...απο ολους τους οπαδους.υπαρχουν απειρα περιστατικα.
    η λεξη "στα ισια" γι αυτους αποτελει μια ουτοπια.την ιδια στιγμη μαλιστα οι βρωμεροι εντολοδοχοι του κρατους τσουβαλιαζουν ετσιθελικα τους οπαδους του ΑΡΗ για το τρομερο κακουργημα,οτι ηθελαν να υποστηριξουν το πιο μεγαλο ιδανικο της ζωης τους σε εναν αγωνα εκτος εδρας απολυτως νομιμα οπως γινεται σε ολον τον κοσμο....
    ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΨΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή