Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

To πρώτο αίμα...


Σε λίγες μόνο ώρες ο Άρης κάνει τα πρώτα βήματα στο Γολγοθά που οδηγεί στη Superleague, δίνει το "πρώτο αίμα" για την Ανάσταση.


Ο Άρης αντιμετωπίζει την Καστοριά, σήμερα στις 17:00, στο αποκορύφωμα της τραγωδίας που βιώνει εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια κάνοντας μία αναγκαστική νέα αρχή.

O Γολγοθάς όμως ξεκινά με την ελπίδα της Ανάστασης. Αυτή η ελπίδα δίνει όραμα στον Αρειανό φίλαθλο που αναμένεται και σήμερα να δώσει δυναμικό παρόν στο θρυλικό Κλεάνθης Βικελίδης.

Το ρόστερ του Άρη είναι ελλιπές ελέω των παραλείψεων και των καθυστερήσεων των διοικήσεων ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ. Το γεγονός αυτό θέτει σε αμφιβολία ακόμα και τον αυτονόητο στόχο της ανόδου.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι Μπαϊμάκης, Ιακωβίδης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Χουζούρης και Συμεωνίδης.

Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού, ο Δ. Καλαϊτζίδης δείχνει να έχει καταλήξει στους δέκα από τους ένδεκα με μοναδικό ερωτηματικό το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Μια θέση που την διεκδικούν οι Λιόνης και Ντούγκα. Ο πρώτος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και έχει το προβάδισμα έναντι του νεαρού.

Κατά τα άλλα ο Μπαϊμάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ψυχογιός και Λιόλιος στα άκρα της άμυνας, Γιαννίτσης και Γκόλιας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Λεμονής και Σουνάς αμυντικά χαφ, Σταυρόπουλος στα δεξιά, Καπνίδης και Ρένια στην επίθεση.


Καλή επιτυχία ΑΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου