Τρίτη 13 Μαΐου 2014

To «μήνυμα» του Τσουμάνη το... έλαβες;


Το Νίκο Τσουμάνη δε θα τον κρίνουμε για την ποδοσφαιρική του αξία. Οι κρίσεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κατά κύριο λόγο υποκειμενικές. Στο φετινό Άρη, πάντως, δεν ήταν από τους ποδοσφαιριστές που απογοήτευσαν γι αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από μικρομεσαίες ομάδες της Superleague.

Θα παραθέσουμε όμως δύο δηλώσεις του:

Η πρώτη έγινε τέσσερις μέρες πριν στις 09/05/2014 στο ραδιοσταθμό «Αρένα». Είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Με τον Άρη θα μιλήσω πρώτα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Υπάρχει ένας χρόνος ακόμη συμβόλαιο με τον Άρη. Έχω δώσει προτεραιότητα στον Άρη. Θα μιλήσουμε μακάρι να βρεθεί μια διέξοδος για να δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς. Αν με ρωτάτε τι θέλω να κάνω είναι να μείνω».

H δεύτερη έγινε σήμερα (13/05/2014) μετά την προσφυγή που κατέθεσε (εκδικάζεται στις 19 Μαΐου) και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός της ομάδας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» όπου ο Τσουμάνης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ήταν μια απόφαση που δεν είναι της στιγμής, την σκεφτόμουν καιρό, για να εξασφαλίσω περισσότερο την ελευθερία μου, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το μέλλον της ομάδας, ήταν μια απόφαση του ατζέντη και της οικογένειας μου. Κατά βάση θέλω να μείνω ελεύθερος. Είχα μια επικοινωνία με τον κ. Στεφανίδη, ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοικτά. Ο Άρης όμως για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, θέλει ανθρώπους στην διοίκηση με αξιοπιστία και πάνω από όλα να λένε την αλήθεια. Έτσι ο Άρης μπορεί να πάει μπροστά».

Σε τέσσερις ημέρες έχουμε μία στροφή 180 μοιρών του ποδοσφαιριστή, που προφανώς προήλθε από την «έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου».

Τι μεσολάβησε γι αυτή την αλλαγή στάσης; 

Η επικοινωνία του ποδοσφαριστή με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Στεφανίδη.

Το μήνυμα ελήφθη, Νίκο Τσουμάνη.

4 σχόλια:

  1. το μνμ ειναι σουμπιτοι Γ εθνικη
    καιρο το ξεραμε μωρε μας εχουν ζαλισει αντε να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικα τα αθλητικα νεα το χαν γραψει απο τον απριλη οτι φευγει ο τσουμανης..απλως τα διεψευδε γιατι εκανε δηλωσει σε αθλητικα μμε της πολης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε χρειάζεται να μας δωσει μηνυμα ο Τσουμάνης. Μόνο οποιος ειναι βλακας δεν καταλαβαινει ότι παμε για Γ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσουμανης ήθελε να μιλήσει με κάποιον που θα του πει ποιο ειναι το πλανο. Ο Στεφανιδης προφανως του ειπε ή δεν του ειπε και αυτος αποφασισε τελικα να κανει προσφυγη εγω αυτο βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή