Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στην ΚΑΕ Άρης ο Ιωαννίδης


Τα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

"«Τιμούμε τον αρχιτέκτονα της αυτοκρατορίας του μπάσκετ στον Άρη», δήλωσε ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης αποδέχτηκε τη Δευτέρα την πρόσκληση των μελών του ΔΣ και του Golden Club να επισκεφτεί τα γραφεία τους στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό και φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα.

«Με χαρά συνομιλώ πάντοτε με τους ανθρώπους του Άρη. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα, η οποία αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης τόνισε ότι κανείς δεν ξεχνά το πόσο σημαντικός υπήρξε και συνεχίζει να είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης, τόσο για τους παράγοντες όσο και για τους οπαδούς της ομάδας”.

Να σημειωθεί ότι ο Θωμάς Νικολός, μέλος του Golden Club είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ιωαννίδη.

H πρόσκληση Ιωαννίδη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει προσκαλέσει για σήμερα στις 20:00 σε ξενοδοχείο της πόλης όλους τους αθλητικούς φορείς και παράγοντες προκειμένου να έχουν μια γενικότερη κουβέντα γύρω από τον αθλητισμό λίγες μόλις μέρες πριν από την διεξαγωγή των περιφερειακών εκλογών. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι παράγοντες του Αρη αλλά είναι άγνωστο πόσοι και ποιοι θα παραβρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου