Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Όταν ο Σαουρίδης και ο Super 3 στήριζαν τον Ιωαννίδη (pic)


O Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Άρη στην τελευταία του συνέντευξη: "Το 2004 ο Σαουρίδης έβγαλε μανιφέστο «Μαύρο στον Ιωαννίδη». Γιατί; Και μετά λένε ότι ο Άρης είναι αποδυναμωμένος. Βρέστε ανθρώπους να βασιστείτε."

Aς δούμε όμως το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Super Aris" λίγο πριν τις εκλογές του 2004 (05/03/2004).



Οι βουλευτικές εκλογές του 2004 διεξήχθησαν στις 7 Μαρτίου, μόλις δύο ημέρες μετά τον... "πόλεμο" του προέδρου του "Super 3" Γιάννη Σαουρίδη στο Γιάννη Ιωαννίδη. Ο κ. Ιωαννίδης εξελέγη βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης καθώς ήλθε δεύτερος στη σταυροδοσία μετά τον κ. Κ. Γκιουλέκα.

Προφανώς ο κ. Ιωαννίδης έχει... ασθενή μνήμη.

6 σχόλια:

  1. O kalyteros paragontas poy perase sthn istoria toy Arh.Ta gegonota mexri stigmhs ayto deixnoyn!

    Aiwnia h mnhmh soy Giannh Saoyridh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε μαγκες πολυ καλο...αν και καποιες φορες τον κραζετε τον Σαουριδη και εγω εχω τελειως αντιθετη αποψη.....παντως και παλι μπραβο...συνεχιστε να βοηθατε τον ΑΡΗ μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα μας πει ο Ιωαννίδης ότι για την τρύπα του όζοντος φταίει ο Σαουρίδης. Λίγοι , ελάχιστοι , μικροί και αγνώμονες όλοι όσοι περάσανε από τον ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω καμια διάθεση να υπερασπιστώ το Σαουρίδη έναντι του Ιωαννίδη παρα μόνο να καταδειχθεί η αλήθεια. Ο κ. Ιωαννίδης ας ασχοληθεί με την προεκλογική του εκστρατεία αφήνοντας τον Άρη έξω από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalos proponhths kakos politikos o Ioannidis toulaxiston oson afora ton Ari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ιστορία του Άρη. Οργάνωσε ομάδα και οπαδικό κίνημα και στην ουσία την ανέβασε επίπεδο. Βεβαίως είχε και τις κακές του στιγμές. Πολύ αμφιβάλλω όμως αν θα ξαναέρθουν εποχές Σαουρίδη στον Άρη.

    Αυτά για να θυμόμαστε μελλοντικά τα του παρελθόντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή