Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Στις... καλένδες η συνάντηση του Σαμαρά με Άρη, συναντήθηκε με ΠΑΟΚ! (pic)


Στις... καλένδες μετατέθηκε η συνάντηση των διοικούντων του Άρη με τον Αντώνη Σαμαρά.

Τι κι αν ζητήθηκε η παρέμβαση του Γιάννη Ιωαννίδη για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό που επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη; Τι και αν Υποψήφιος Περιφερειάρχης και Πρωθυπουργός επέβλεψαν μαζί τα έργα στον Πλαταμώνα της Πιερίας; Τι και αν άλλοι δύο τουλάχιστον πολιτευτές της ΝΔ γνωστοί για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά τους τους συνόδευαν; Οι κ.κ. Γκιουλέκας και Κωνσταντόπουλος...


Ο Άρης, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες του pressaris, έλαβε υποσχέσεις για συνάντηση (όχι για προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων). Οι πληροφορίες αυτές που προέρχονται από τους διοικούντες της ομάδας λένε ότι θα γίνει σύντομα συνάντηση των δύο πλευρών στην Αθήνα. Κανένα συγκεκριμένο ραντεβού όμως, καμία ημέρα και ώρα. Aίολες προεκλογικές υποσχέσεις για... συνάντηση!

«Θα βρεθεί λύση στον... ΠΑΟΚ»


Ανάλογο αίτημα έκαναν και οι φορείς του... "αδικημένου και επαναστάτη" ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το inpaok, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βρύζας και του ΑΣ κ. Κατσαρής κλήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς, προκειμένου να συναντήσουν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σίμο Κεδίκογλου.

Εκεί τους περίμενε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης που επίσης είχε προσκληθεί στην συνάντηση και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κύριος Κεδίκογλου ενημέρωσε του ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πως το θέμα με το προπονητικό κέντρο της Θέρμης πρέπει να θεωρείται «τελειωμένο» με δεδομένο ότι θα δοθεί σύντομα στην βουλή το «πράσινο φως» στους δήμους ώστε να προχωρήσουν σε μακροχρόνιες μισθώσεις. Επίσης, ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει μία καθοριστική λύση πριν το καλοκαίρι .

Για λίγα λεπτά συμμετείχε στην συνάντηση αυτήν και ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς που είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε προσωπικά ότι μετά τις εκλογές θα δοθεί οριστική λύση στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ.

Επιπλέον, οι επιτελείς του συλλόγου είχαν προσκαλέσει σήμερα όλους τους βουλευτές αλλά και άλλους πολιτευτές της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν οι Χαραλαμπίδου (ΣΥ.ΡΙΖ.Α), Γκιουλέκας (Ν.Δ), Μάρκου (ΔΗΜ.ΑΡ.), Χρυσούλα Γιαταγάνα (ΑΝ.ΕΛ), ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης (Ν.Δ), η Σταυρούλα Ξουλίδου (ΑΝ.ΕΛ), ο Σάββας Αναστασιάδης (Ν.Δ.) και ο Γιώργος Ορφανός (Ν.Δ.). Πολλοί άλλοι απέστειλαν επιστολές εξηγώντας τους λόγους της απουσίας τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης όλοι μίλησαν για άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο... "κιτρινόμαυρος" υφυπουργός και βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας (που νωρίτερα συνόδευε τον κ. Σαμαρά στην Πιερία) είπε: «Θα βρεθεί λύση. Συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα για κάποιο λόγο και στο τέλος τα δίκαια αιτήματα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπισθούν όπως αξίζει στην ομάδα».

Κι όλα αυτά εν αναμονή του συλλαλητηρίου των οπαδών του.

Μία απίστευτη ανισονομία λόγω της διοικητικής ανυπαρξίας στο σύλλογο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου