Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

O «μεγάλος χρηματοδότης»...


Όπως έγινε γνωστό χθες έγιναν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως έναντι οφειλομένων.

Βέβαια, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές «σκέφτονται να τα παρατήσουν» το ποσό που μοιράστηκε χάρη στην ταμειακή διευκόλυση του «χρηματοδότη» κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου δεν ήταν μεγάλο μία μάλλον πολύ «μικρή ανάσα». Ο κ. Παπαϊωάννου, αναμφισβήτητα, δεν είναι υποχρεωμένος να «βάλει... πλάτη» και είναι μάλιστα ο μόνος που το έκανε σε αυτή την περίοδο (αν τα δημοσιεύματα είναι αληθή).


Το ζήτημα είναι αλλού. Τα ΜΜΕ του Άρη που άγονται και φέρονται - στη συντριπτική τους πλειοψηφία βάσει δημοσίων σχέσεων ή συμφερόντων - παρουσιάζουν εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο παράγοντα ως χρηματοδότη, τον παράγοντα που «βάζει λεφτά» χτίζοντας έναν μύθο.

Πρόσβαση στο λογιστήριο της ΠΑΕ δεν έχουμε. Με μία ματιά στο πόρισμα της ΝΕΧΙΑ όμως (σελ. 209-210) διαπιστώνουμε ότι ο συγκεκριμένος «χρηματοδότης» στις 30/06/2012 είχε χρεωστικό υπόλοιπο στην καρτέλα του 37.570 €. Σε απλά ελληνικά ο κ. Παπαϊωάννου χρωστούσε στην ΠΑΕ Άρης αυτό το ποσό στις 30/06/2012.


Καταλήγοντας, σύμφωνα με τα αναλυτικά καθολικά, οι μοναδικοί πραγματικοί χρηματοδότες της ομάδας (που προσέφεραν κάποια σημαντικά ποσά) ήταν ο κόσμος της (μέσω της Λέσχης) και ο κ. Αντώνης Ζαμπέτας, ανεξαρτήτως των λαθών που έκανε την επίμαχη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου