Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Προσέγγιση Γιώτα σε Ζντάνοφ!


O Θωμάς Γιώτας ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη αναζητεί εδώ και καιρό λύσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το novasports.gr έχει έρθει σε επαφή με το Ρώσο Νικολάϊ Ζντάνοφ.

Ο Θωμάς Γιώτας, απορρίπτει τη λύση της Γ΄ Εθνικής και ψάχνει άλλη λύση. Εδώ και καιρό έχει απλώσει δίχτυα στη Ρωσία, καθώς είναι γραμματέας του ελληνορωσικού επιμελητηρίου, έχοντας στο μυαλό του ένα deal το οποίο θα δώσει συνολική λύση στο πρόβλημα του Αρη, βγάζοντάς τον από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της NOVA Γιώτας και Ζντάνοφ βρίσκονται σε συνεχή επαφή. Ο Νικολάι Ζντάνοφ είναι σημαίνων στέλεχος της πολιτικής σκηνής της Ρωσίας, με επαφές και διασυνδέσεις σε υψηλό επίπεδο και φίλος του ποδοσφαίρου! Μάλιστα, βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολούθησε αγώνα του Αρη, ενώ άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του, επισκέφθηκε άλλες έξι φορές την έδρα των κιτρίνων.

Γιώτας και Ζντάνοφ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, μιλούν για τον Αρη και δεν αποκλείεται μέχρι τη γενική συνέλευση του ΑΣ στις 22 ή στις 28 Μαϊου, να υπάρξουν αποτελέσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η λύση από τη Ρωσία είναι και η μόνη που μελετάται. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο κ. Γιώτας μόνο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (ύπαρξης οικονομικών πόρων) θα θελήσει να συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου