Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Θα παραιτηθούμε... όταν διαλυθούμε»! (audio)


O νέος Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και πρώην Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη κ. Παναγιώτης Στεφανίδης έκανε χθες στα ερτζιανά της πόλης μία... βαρυσήμαντη δήλωση με την οποία κύλησε ένα δάκρυ...

Ο απόλυτα επιτυχημένος πρώην Πρόεδρος της ΚΜΑ, ως Πρόεδρος της ΠΑΕ πλέον δήλωσε: «Σε περίπτωση που αποφασιστεί από τις συνελεύσεις των μετόχων ότι η ομάδα θα πάει στην Γ’, εμείς θα παραιτηθούμε άμεσα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο ύπαρξης, αν η ομάδα βρεθεί στην Γ’ κατηγορία».

H αλήθεια είναι πως στην ανάγνωση της δήλωσης αυτής αρχικά τρομοκρατηθήκαμε καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν αντάξιοι αντικαταστάτες των φετινών και των παρόντων δ.σ. της ΠΑΕ και της ΚΜΑ. Η μνήμη και η λογική επικράτησε όμως του αρχικού μας... φόβου.

Ο κ. Στεφανίδης είχε εξαπολύσει... "απειλές" παραίτησης και στο παρελθόν. Ήταν στις 02/12/2013 στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το τότε δ.σ. της ΚΜΑ. Ο κ. Στεφανίδης είχε πει μεταξύ άλλων:

«Θα προκηρύξουμε γενική συνέλευση 15-20 Δεκεμβρίου, ίσως χρειαστεί να είναι δυο ημερών. Τη μια μέρα για να ανακοινώσουμε το πόρισμα και την άλλη να δούμε την "επόμενη μέρα" του συλλόγου. Θα θέσουμε τις παραιτήσεις μας στο σώμα για να κριθούμε και εμείς».

Ακούστε το ηχητικό:








Στη Γ.Σ. της 26ης Δεκεμβρίου δεν παραιτήθηκε κανείς. Φημολογία υπήρξε ότι υπό παραίτηση τελούσαν πολύ καιρό μετά από αυτή τη Γ.Σ. και οι νυν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΚΜΑ κ.κ. Μισιρλής και Τανούλας ενώ ανάλογη φημολογία είχε διακινηθεί και για τον κ. Τατάκη που είναι μέλος του δ.σ. της ΚΜΑ. Μάλιστα ο κ. Στεφανίδης είχε δηλώσει για τον κ. Τατάκη στην ίδια συνέντευξη τύπου:

«Δημιουργήθηκαν πολλά εσωτερικά θέματα με την παρουσία του Δημήτρη Τατάκη. Σε εσάς έχει φτάσει μόνο το ένα. Υπήρξαν πολλά θέματα, που δημιουργούσαν πολλά θέματα στην ΚΜΑ. Είναι εσωτερικό θέμα και θα αναλυθεί στη Γενική Συνέλευση.

Τίποτα δε μάθαμε στη Γ.Σ. της 26ης Δεκεμβρίου. Αντιθέτως, ο κ. Τατάκης είναι ακόμα μέλος του δ.σ. της ΚΜΑ αν και είχε παυθεί από τη θέση του Ταμία του Φορέα για αδιευκρίνιστους λόγους.

Και αφού ανασύραμε από τη μνήμη μας τα παραπάνω γεγονότα ήρθε η στιγμή να σκεφτούμε λογικά: 

Ο κ. Στεφανίδης είπε ότι σε περίπτωση που η ομάδα πέσει στη Γ', δηλαδή πτωχεύσει και εκκαθαριστεί η ΠΑΕ, με απλά λόγια παύει να λειτουργεί και να υφίσταται ως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, θα παραιτηθεί και από Πρόεδρός της!!!

«Θα παραιτηθούμε... όταν διαλυθούμε»!

Ο κ. Στεφανίδης ίσως υποτιμά τη νοημοσύνη μας...

ΥΓ. SOL υπάρχουν...

1 σχόλιο: