Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Εξαντλείται η υπομονή των ποδοσφαιριστών


Την ώρα που η νέα διοίκηση του Άρη υποστηρίζει ότι προσπαθεί να βρει λύσεις και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα, οι παίκτες είναι... εγκλωβισμένοι.

Οσοι ποδοσφαιριστές παραμένουν στην ομάδα, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα ακόμη μια εβδομάδα προπονήσεων συντήρησης, περιμένοντας τις εξελίξεις. Αγωνιστικά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θα αργήσει, καθώς ακόμη δεν έχει καθοριστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται οι «κίτρινοι», ωστόσο οι παίκτες δεν έχουν καμία ενημέρωση. 

Κανένας από τη διοίκηση δεν τους έχει μιλήσει, έστω για τις προθέσεις, και όλα δείχνουν πως σύντομα οι παίκτες δε θα περιμένουν άλλο και θα αποχωρήσουν.

Συνάντηση με Ντίμη, Μπακούρα, Δασυγένη

Το πρώτο ραντεβού έχει κανονιστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας και σε αυτό θα είναι παρόντες οι κ.κ. Δασυγένης, Μπακούρας και Ντίμης Παπαϊωάννου. Ο τελευταίος θα εκπροσωπεί και τον κ. Λάμπρο Γράντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Αρένα FM" αυτοί οι τέσσερις παράγοντες θα καταβάλλουν συγκεκριμένο ποσό κάθε χρόνο επί 3 χρόνια, προκειμένου να υπάρχει μια πρώτη οικονομική βάση, ενώ θα συζητηθούν και άλλα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Άρη θα κληθεί να συνεισφέρει, αλλά και να εκφράσει τη γνώμη του για την "επόμενη μέρα" μέσω Γενικής Συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου