Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μία selfie όλοι μαζί!


Το ότι οι διοικούντες του Άρη είναι ανεπαρκείς (για να μην πούμε κάτι βαρύτερο) το έχουμε τονίσει πολλάκις. Είναι δεδομένο ότι "έστησαν" τον Άρη στο εκτελεστικό απόσπασμα και τον εξολόθρευσαν.

Ακόμα πιο ανεπαρκείς ήταν -όπως αποδείχθηκε- αυτοί που ανέλαβαν να τους ελέγξουν. Αυτοί που είναι ο... μεγαλομέτοχος. Στα χέρια αυτού του "μεγαλομετόχου" ο Άρης υποβιβάζεται.

Ακόμα και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων είναι "λίγοι". Βγάζουν φωτογραφίες στο περίπτερο του Άρη με Αντιδήμαρχο που προηγουμένως δήλωσε δημόσια ότι επιθυμεί τον υποβιβασμό του Άρη. 


Καλούν τον αρειανό Δήμαρχο και τον "ψήνουν" τόσο καλά που φτάνει να δηλώνει ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται μία μόνο ποδοσφαιρική ομάδα, τον ΠΑΟΚ, που "έχει λαό"!


Φωτογραφίστηκαν με τον αρειανό Βουλευτή (πρώην Υπουργό) που έσωσε το καλαθοσφαιρικό τμήμα του συμπολίτη, που ανέβασε την ΑΕΠ Ηρακλής μία ολόκληρη κατηγορία με υπουργική απόφαση και δεν έβγαλε κιχ για τον Άρη (γιατί δεν μπορούσε να κάνει "ατιμίες" το πουλάκι μου).


Φωτογραφίστηκαν και με τον... κυανόλευκο Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης που έλιωσε τις σόλες των παπουτσιών του στα συλλαλητήρια των οπαδών του Ηρακλή το 2011 και φυσικά δεν έκανε ούτε μία δήλωση για τον Άρη.

Τώρα βγάλτε όλοι μαζί και μία selfie! Εκτός Άρη...

2 σχόλια:

  1. Apo tote pu o Stefanidis ta vrhke me to super-3- den exei kanena provlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίσαστε οι μονοι που κανετε κριτικη στη λεσχη. Αυτοι φταινε περισσοτερο απο ολους αλλα κανενα αλλο μεσο δεν ασκει κριτικη. Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή