Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Iσοπαλία στην Τρίπολη με συγκλονιστικό κόσμο


Σε έναν αγώνα που δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τον Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". O Aστέρας Tρίπολης μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα στερηθεί βαθμών στα play off.

Ο Aστέρας ήθελε τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά, αλλά ο Αρης του χάλασε τα σχέδια, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο σε δεύτερο διαδοχικό ματς μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό. Το 2-2 κρίνεται δίκαιο, με τον Αστέρα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες.

O Αρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ σε δυο σημαντικές φάσεις. Στο 2' με το σουτ του Μανιά να φεύγει άουτ και στο 6' όταν το σουτ του Μπακασέτα απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Μπαντής. Ο Αστέρας στο 19' έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καράσκο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Διούδη. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαράλες πέρασε όμορφη πάσα στο πίσω δοκάρι της εστίας του Άρη, όπου ο Καράσκο σχεδόν πάνω στην γραμμή άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ο Αρης προσπάθησε να αντιδράσει και σε δυο περιπτώσεις από κόρνερ απείλησε στο 25' με τον Μπαντή να μπλοκάρει την κεφαλιά του Γιαννίτση και στο 29' όταν η κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου έφυγε άουτ. Ο Άρης έχασε την τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου στο 45' με τον Μανιά να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραγκούνη.


Στο 53' ο Καραγκούνης βγήκε πολύ ωραία στην κόντρα επίθεση και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καράσκο που είδε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Κουτσιαύτη. Ο Τριανταφυλλάκος ευστόχησε στο πέναλτι για τον Αρη σημειώνοντας το 1-1. Ο Αστέρας στο 57' έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Λούι από πολύ κοντά μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 65' ο Αρης απάντησε με μεγάλη ευκαιρία. Το μακρινό και δυνατό σουτ του Μπακασέτα απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπαντής. Δυο λεπτά αργότερα, ο Καμινιώτης έβγαλε ωραία πάσα για τον Μανιά και ο επιθετικός του Άρη με εξαιρετική ενέργεια πέρασε την άμυνα του Αστέρα και νίκησε τον Μπαντή για το 1-2. Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 73'. Ντε Μπλάσις, Ναβάρο άλλαξαν την μπάλα και ο Εντό σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα μακρινό σουτ του Μουνάφο που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Διούδης στις καθυστερήσεις.


Ο Άρης έχει ήδη υποβιβαστεί και παίζει για την ιστορία και τον κόσμο του, που παρά τις πικρίες και το χαμένο αγωνιστικό κίνητρο ακολουθεί τους κίτρινους ακόμη και μέχρι την Αρκαδία και μάλιστα τους υποστηρίζει ημίγυμνος κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83' Μουνάφο), Κυριακόπουλος (71' Ναβάρο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (77' Χουάνμα)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκος, Γκόλιας, Μπακασέτας (89' Κύργιας), Καμινιώτης (82' Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46' Τσιάρας), Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου