Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Aπίστευτη δήλωση Μπουτάρη: «Μία πόλη μία ομάδα, ο ΠΑΟΚ»


Απίστευτη δήλωση από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος είναι γνωστός για τα... αρειανά του αισθήματα καθώς ήταν και ο μεγάλος χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ τη δεκαετία του 1980!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Μπουτάρης ρωτήθηκε για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και τον Άρη του οποίου οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν στην εκδήλωση που έγινε για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Τι είπε για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης;

«Η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ τον Άρη και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή στην εθνική κατηγορία» δηλώνει ο Γιάννης Μπουτάρης και προσθέτει: «Θες να φωνάξεις Άρης, ΠΑΟΚ ή Ήρακλης; Πήγαινε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στα φυτώρια. Ολόκληρο Μιλάνο έχει δύο ομάδες».


Μία δήλωση ντροπή που δείχνει ασέβεια στην τεράστια ιστορία της ομάδας του Άρη που έφερε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία δήλωση που δείχνει ότι ο κ. Μπουτάρης δε σέβεται έναν τεράστιο κόσμο και λαό που πασχίζει δεκαετίες τώρα γι αυτή την ομάδα.


Μία δήλωση που προκαλεί αηδία σε όλους τους φιλάθλους της πόλης και δείχνει ότι το σχέδιο είναι συγκεκριμένο.

Ε λοιπόν ΟΧΙ. Δε θα τους περάσει.

6 σχόλια:

  1. καλα αυτα τα εχει ξαναπει..εγω εμεινα εκει που λεει οτι ο παοκ εχει τον ΄λαο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpoytarh tha eprepe na ntrepesai giati theleis na legesai kai areianos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο "Nick Galis Hall" γιατί ήρθες Δήμαρχε; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτη τη δήλωση. Εμένα μου δείχνει σιγουριά ότι θα εκλεγεί όπως και να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai o mpoytarhs sas ftaiei twra....a re koroida!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπουταρη ησουν και αρειανος..ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τότε που έδωσε τα λεφτά είχε συμφέρον προφανώς θα είχε μείωση στην εφορία και τότε η ομάδα του Αρη στο μπάσκετ ήταν στα πάνω της εγω δεν πιστεύω ότι έδωσε τα λεφτά γιατί ήταν Αρης κάποιο σκοπό είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή