Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«Αν μπορώ να βοηθήσω θα εμπλακώ με το ποδόσφαιρο»


Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης. Επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στην γιορτή για τα 100 χρόνια και δήλωσε παρών στις εξελίξεις ακόμα και σε ενδεχόμενο εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα! Αναλυτικά:


Κάνοντας ένα γενικό σχόλιο για την γιορτή των 100 χρόνων είπε:

«Ο Άρης δεν είναι τυχαίος. Είναι μεγάλη ομάδα. Περνάει τα προβλήματα της. Χρειάζεται συσπείρωση να βρεθούμε όλοι κοντά στην ομάδα. Μέσα στα 100 χρόνια ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Όλοι χαρήκαμε και κλάψαμε. Τώρα όμως περνάει δύσκολες στιγμές και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας».

Για το αν έπρεπε να γίνει γιορτή, ο Γκάλης επεσήμανε:

«Η γιορτή είναι για τα 100 χρόνια και είναι σημαντικό. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν πρέπει να τιμηθεί η ιστορία. Τα προβλήματα υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν λύσεις. Εγώ πιστεύω πως όσο υπάρχει ο λαός υπάρχει και ελπίδα Αν ο κόσμος είναι ενωμένος θα λυθούν και αυτά τα προβλήματα».

Για το πώς μπορούν να λυθούν τα προβλήματα του συλλόγου δήλωσε:
«Χρειάζονται και χρήματα, αλλά και παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν. Ένας συνδυασμός και των δύο. Δεν φτάνει μόνο να βρεθεί κάποιος με λεφτά που για τους δικούς του λόγους θα τα βάζει».

Για τον μπάσκετ του Άρη τόνισε:
«Όλοι, και αυτά τα μικρά παιδιά κάνουν μια καλή προσπάθεια. Κι εκεί θέλει να έχεις κάποιους που αγαπούν την ομάδα. Πιστεύω αυτοί που είναι τώρα την αγαπούν. Σίγουρα σημαντικό είναι και το οικονομικό. Να μπορείς να φέρεις δυο-τρεις καλούς παίκτες. Είναι πιο εύκολο στο μπάσκετ να κάνεις ομάδα».

Για δική του συμμετοχή στην επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Άρη είπε:
«Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Βέβαια με το ποδόσφαιρο δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση. Από κει και πέρα., όπως μπορεί να βοηθήσει ο καθένας. Αν μπορώ να βοηθήσω, γιατί όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου