Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παιχνίδι - σταθμός στο βόλεϊ



Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του δίνει αύριο Σάββατο (22/03/2014) ο πετοσφαιρικός Άρης με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό.

O Aρης βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και δίνει μάχη ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ένας από τους διώκτες του είναι ο Παμβοχαϊκός που είναι στη 10η θέση με 18 βαθμούς. Ο αγώνας απέναντι στον Παμβοχαϊκό είναι μονόδρομος και η νίκη κρίνεται επιτακτική για την ομάδα του Βαγγέλη Κουτσονίκα. Αγωνιστικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου. 

Από την πλευρά της ομάδας του Παμβοχαϊκού με εξαίρεση τον Άκη Ασπιώτη, ο οποίος παραμένει εκτός, λόγω προβλήματος στη μέση, ο Γιώργος Κλαρούδας (που θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Άρη) έχει κι αυτός όλους τους αθλητές στη διάθεσή του. 


Στην παρουσία του κόσμου αλλά και στο αγώνα με την ομάδα του Βραχατίου αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Χαριτωνίδης. Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε: 

«Έχουμε απευθύνει πρόσκληση στον κόσμο για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι. Οι αθλητές είναι σε καλή κατάσταση και θα κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε: «Θέλουμε τη νίκη για να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια του συλλόγου και φυσικά για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Παπαδογούλας-Θεμελής και Λαδάς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μίκρας στις 19:30. Η είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Οι επόμενοι αγώνες του Άρη

21η Αγωνιστική: (29/03/2014, 19:00) Α.Ε.Κ. - Άρης
22η Αγωνιστική (05/04/2014, 19:00) Άρης - Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου