Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ραντεβού στα δικαστήρια


Παρά την επίσημη Σαββατιάτικη διαρροή, περί σοβαρών σκέψεων παραίτησης από τον Λάμπρο Σκόρδα, τίποτα απολύτως δεν έχει συμβεί (προς αυτή τη κατεύθυνση), μέχρι αυτή την ώρα! 


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης παραμένει στη θέση του, με την εκλεγμένη πλευρά Στεφανίδη να βρίσκεται με τα έγγραφα της ανάκλησης στα χέρια, δίνοντας ραντεβού στα δικαστήρια.

Επί της ουσίας, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να προχωρήσει η ομάδα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Στην πραγματικότητα, ο Αρης είναι στον διοικητικό αέρα, έχοντας μια διοίκηση που δεν τυγχάνει της αποδοχής ούτε της ΚΜΑ, αλλά ούτε και του ΑΣ, την ίδια ώρα που ένας άλλος σχηματισμός περιμένει να περάσει την πόρτα των γραφείων της οδού Αλκμήνης, όμως δεν μπορεί, διότι δεν του επιτρέπεται. Απίστευτο μπέρδεμα.

Παράλληλα και στο αγωνιστικό τμήμα επικρατεί αναβρασμός και αβεβαιότητα. Θεωρείται βέβαιο πως ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε εντόνως μετά τη λήξη του ματς με τον ΟΦΗ,  θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Ο Πειραιώτης τεχνικός, ανεβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη για την επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας, περιμένοντας το «διαζύγιο».

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου