Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Καλαφάτης, Μπουτάρης, Παπαγεωργίου και η αγαπημένη ομάδα του Ιωαννίδη (video)


Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Σταύρος Καλαφάτης, αφού παραιτήθηκε από την θέση του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ.

Ο κ. Καλαφάτης θα έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αξίζει πολλά περισσότερα απ' αυτά που έχει σήμερα. Για να τα αποκτήσει χρειάζονται αγώνες και σκληρή δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω» δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

«Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί τη σελίδα της πόλης. Να απαλλαγούμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας ταλαιπωρούν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας» πρόσθεσε ο κ. Καλαφάτης.

Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης

Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά διεκδικεί το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με δύο βουλευτές, τον "ασπρόμαυρο" κ. Καλαφάτη και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου

Αντίπαλος του κ. Καλαφάτη εκτός από τον νυν δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη (που θα έχει την υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΔΗΜ.ΑΡ.) θα είναι και ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου όπως ενημερώσαμε με παλαιότερη ανάρτησή μας. Ο κ. Παπαγεωργίου θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος με την υποστήριξη των ΑΝ.ΕΛ.

Η ομάδα του Ιωαννίδη

Επειδή πολλά ακούγονται για την ομάδα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη (που έχει βοηθήσει με πολλούς διάφορους τρόπους τα άλλα δύο σωματεία που εδρεύουν στην πόλη, τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ) το blog αποκαλύπτει τι είπε ο ίδιος για το ζήτημα σε συνέντευξή του στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. 

Στην εκπομπή του MEGA "Aνατροπή" με το Γιάννη Πρετεντέρη είχε εμφανιστεί ο Γιάννης Ιωαννίδης πριν 13 χρόνια και είχε πει αν τελικά υποστηρίζει τον Άρη ή τον Ολυμπιακό. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου