Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Περιμένει Βλάχο ο Σούλης


Την επιστροφή του Βαλεντίνου Βλάχου σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ώστε να έχει μία ακόμη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.


Αν και δύσκολα θ΄ αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό που ετοιμάζει ενόψει Βέροιας (δεξί μπακ ο Βανγκέλι, αριστερό ο Τσουμάνης), ωστόσο θα ήθελε στην αποστολή και τον Βλάχο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κι αυτό από τη στιγμή που ξεκάθαρα, πια, δεν υπολογίζει καθόλου στον Ψυχογιό, ενώ δεν δείχνει να εμπιστεύεται ούτε τον Βασίλη Καραγκούνη, δύο ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση. 

Ο Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής, τελευταίας, δυνατής προπόνησης που θα διεξαχθεί στο Ρύσιο, θα δοκιμάσει το πλάνο της ενδεκάδας που θα παρατάξει την Κυριακή το απόγευμα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει τι θα επιλέξει για τη θέση μπροστά απ΄ τα στόπερ, τώρα που επιστρέφει ο Πουλίδο, ενώ και ο Ηρακλής είναι διαθέσιμος, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως ο τερματοφύλακας (Διούδης), η αμυντική διάταξη (Μπουγαϊδης, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσουμάνης) και η τετράδα Τάτου, Μπακασέτα, Μανιά, Αγκάνθο, δεν αλλάζουν, το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι τι θα γίνει με τις δύο θέσεις της μεσαίας γραμμής που απομένουν. Τσιάρας, Ηρακλής, Πουλίδο, Οικονομόπουλος και Παπαδόπουλος είναι οι υποψήφιοι..  

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου