Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητά ο Δώνης μέσω UEFA!


Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση που αφορά στην αποζημίωση του Γιώργου Δώνη μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, πυροδότησε την αντίδραση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος κατήγγειλε τον "δικέφαλο" στην ΕΠΟ και στην UEFA.


Ο Γιώργος Δώνης προχώρησε στη σχετική καταγγελία το πρωί της Δευτέρας, αποστέλλοντας το αίτημά του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ το κοινοποίησε και στην UEFA.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός ζητά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από όλους τους επόμενους αγώνες του και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, καθώς και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται η αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Γιώργος Δώνης είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της EΠΟ προκειμένου να καταφέρει να να εισπράξει όλο το οφειλόμενο ποσό (540.000 ευρώ) και αυτό επειδή έχουν περάσει 60 μέρες από τότε (20 Νοέμβρη) που απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τελεσιδίκησε η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ο Γιώργος Δώνης είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της πρώην ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός αξίωνε ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου που είχε ισχύ μέχρι το 2014, καθώς και αποζημίωση για ηθική βλάβη και δυσφήμιση.

πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου