Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί δεν παίρνει εισιτήρια η ΠΑΕ Άρης;


Αρνητική ήταν τελικά η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων για την διάθεση εισιτηρίων στους φίλους του Άρη ενόψει της κυριακάτικης, κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πλατανιά.


Σύμφωνα με το pressaris η αστυνομία, πατώντας και στη σχετική νομοθεσία που υπάρχει μέσω ΓΓΑ περί απαγόρευσης μετακινήσεων, δεν συναίνεσε στο να διατεθούν εισιτήρια στον Άρη. Από την πλευρά της, η διοίκηση των Κρητικών δεν έδειξε, επίσης, ιδιαίτερα θετική διάθεση, με αποτέλεσμα η απάντηση που έλαβαν τελικά οι «κίτρινοι» να είναι αρνητική.

Εμείς ως blog εκφράζουμε μία απορία: Πως είναι δυνατό (λιγότερο από ένα μήνα πριν, στις 2 Φεβρουαρίου 2014) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έλαβε για τον συγκεκριμένο αγώνα 204 εισιτήρια (στη Θύρα 4 του γηπέδου) ενώ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε (κι έλαβε) εισιτήρια στο συγκεκριμένο γήπεδο (όλη τη Θύρα 4 και ένα μικρό μέρος της Θύρας 3). Και η ανάγκη να λάβουμε απαντήσεις από την ΠΑΕ Άρης και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα γίνεται πιο έντονη καθώς το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους των οπαδών του Άρη να στηρίξουν την ομάδα σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς είναι πολύ μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου