Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Άσκηση ποινικών διώξεων ετοιμάζει ο εισαγγελέας!


Απίστευτα πράγματα προκύπτουν από την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αφορά την ΠΑΕ Αρης.


Ο οικονομικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, δεν μπορούσε να φανταστεί το  μέγεθος των ευρημάτων, με δεδομένο πως μελετά τα πεπραγμένα (μέσω του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-2012) μιας αθλητικής εταιρίας, μένοντας άφωνος. 

Θεωρείται βέβαιο πως ετοιμάζονται ποινικές διώξεις, κάποιες από τις οποίες θα είχαν ήδη ασκηθεί, αν δεν προέκυπταν συνεχώς νέα στοιχεία, τα οποία διαφοροποιούν προς το χειρότερο την όλη υπόθεση, για τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση εξόφλησης μάνατζερ για προετοιμασία στο εξωτερικό, η οποία ουδέποτε έγινε! Σε άλλο σημείο αποκαλύπτεται μεγάλο χρονικό διάστημα διοικητικής χρήσης στην οποία οι εισπράξεις από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, δεν εμφανίζονταν πουθενά! Πρόκειται για δύο μόνο από τις δεκάδες ιστορίες που ξεπηδούν και οι οποίες μελετώνται ενδελεχώς. 

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, ο εισαγγελέας θα ξεκινήσει την ποινική διαδικασία και πλέον ο κόσμος του Αρη θα μάθει τα ονοματεπώνυμα εκείνων που έβλαψαν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου