Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Φημολογία και διάψευση


Την πληροφορία του πως η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» η οποία δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική, συζητά με τον κ. Λάμπρο Σκόρδα, ώστε να αναλάβει την ΠΑΕ Αρης, δημοσιοποίησε χθες ο μέχρι πρότινος υποψήφιος επενδυτής των κιτρίνων, κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης: 

«Εδώ και 10 μέρες ξέρω ότι η εταιρία  "Ελληνικός  Χρυσός"  θέλει να πάρει τον Άρη και θα τον πάρει», είπε αρχικά ο κ. Κωνσταντινίδης στον «Αρένα» και συνέχισε: «Αυτοί είναι  οι Καναδοί που δραστηριοποιούνται  στην Χαλκιδική και έχουν εμπλακεί και με το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω μακάρι να εμπλακούν , και μακάρι να ξεχρεώσουν  την  ομάδα. Να κάνουν μεταγραφές και να φτάσει εκεί που πρέπει. Ξέρω ότι μιλούν με την τωρινή διοίκηση του Άρη, με τον κ. Σκόρδα και από ότι ξέρω είναι σχεδόν τελειωμένη η διαδικασία».

Και κατέληξε: «Οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά εκεί στην Χαλκιδική και δεν θα έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν 40 - 50 εκ. ευρώ για τον Άρη. Ο Ελληνικός Χρυσός είναι η επόμενη διοίκηση του Άρη, αυτό λένε οι πληροφορίες μου, ότι υπάρχει συμφωνία και θα ανακοινωθεί σύντομα».

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Κωνσταντινίδης, ενδιαφέρθηκε για τον Αρη, επί ημερών Ηλιάδη, χωρίς να προκύψει συμφωνία.

Διάψευση από την «Ελληνικός  Χρυσός» σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ Άρης

O υπεύθυνος επικοινωνίας της «Ελληνικός  Χρυσός» διέψευσε τα περί εμπλοκής στην ΠΑΕ Άρης.

Όπως δήλωσε ο κ. Κώστας Γεωργατζής στην ιστοσελίδα voria.gr«Η "Ελληνικός Χρυσός" διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο αγοράς της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Η εταιρεία δεν έχει εξετάσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο κ. Γεωργατζής απάντησε: «Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας. Για το μέλλον,  η Ελληνικός Χρυσός δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο».

Από την ΠΑΕ Άρης δεν υπήρχε καμία επίσημη αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου