Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν μπορώ να πω αν θα είμαι προπονητής του Άρη»


Ο Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, μιλώντας για τον Άρη και το ενδεχόμενο επιστροφής του.  Αναλυτικά: 


«Πάντα πλανιέται μια τέτοια ιστορία και η αλήθεια είναι πως με κάνει χαρούμενο μια τέτοια σκέψη, γιατί έχω περάσει όμορφες στιγμές. Λόγω δυσκολιών δεν θα με τρόμαζε να αναλάβω την ομάδα, μέσα από τις δικές σου σκέψεις έρχεται η θέληση να βοηθήσεις αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τρεις ομάδες μέσα σε μια σεζόν, για εμάς τους προπονητές. Όταν πας σε μια ομάδα το πρώτο πράμα που πρέπει να κάνεις είναι να μην δεις την βαθμολογία, θα την δεις στο τέλος».

Για το θέμα που έχει προκύψει με το όνομα του και τον Άρη: «Δεν μπορώ να πω αν θα είμαι προπονητής του Άρη, εξάλλου ο Σούλης είναι φίλος μου και δεν είναι σωστό. Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα! Εγώ την Κυριακή θα είμαι στα Χανιά είμαι προσκεκλημένος σε ένα σεμινάριο και θα είμαι εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άλλο. Απλώς θα είμαι και στο παιχνίδι. Είναι το τελευταίο αυτό τώρα στον Άρη, το θέμα είναι να κερδίσει το παιχνίδι στα Χανιά ο Άρης και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δουν όλοι στον Άρη».

Για το παιχνίδι στην Βοιωτία με τον Λεβαδειακό: «Για μένα το παιχνίδι με την Λιβαδειά, ήταν σοκαριστικό. Έβλεπα το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχασε το παιχνίδι εκείνο. Αν το κέρδιζε όλα θα ήταν διαφορετικά. Αυτή την στιγμή ο Άρης μ' αρέσει, δεν μπορώ να καταλάβω πως χαράμισε ένα ημίχρονο με την Βέροια, η τετράδα μπροστά με Αγκάνθο, Μανιά, Τάτο και Μπακασέτα είναι πάρα πολύ καλή, δεν έχει να ζηλέψει με αυτή την τετράδα από τις άλλες ομάδες».

Για το θέμα επιστροφής του Ουντότζι: «Ήταν ένα μεγάλο λάθος που έφυγε ο Ουντότζι, αν βρισκόταν στο ρόστερ θα είχε βοηθήσει ακόμα περισσότερο, τώρα αν επιστρέψει θα είναι δύσκολα τα πράγματα, θα του λείπει ο ρυθμός και θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου