Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Υπό προϋποθέσεις θα βοηθήσω»


O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Ψηφίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στον Άρη.


Για την ανάκληση της προσωρινής διαταγής: «Ήταν το πιο θετικό εφόδιο που υπήρχε στην ομάδα και τώρα χάθηκε. Με αυτήν την διαταγή ο Άρης είχε προστασία από τους πιστωτές, οι οποίοι τώρα μπορούν να ορμήξουν εναντίον του».

Για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται εναντίον του Λάμπρου Σκόρδα: «Και τι να την κάνουμε την μομφή; Ας μου πει κάποιος την επόμενη μέρα. Τί θα γίνει ο Άρης μετά; Έκανε ένα λάθος η ΚΜΑ και συνεχίζει τα λάθη της. Ο Θεός να λυπηθεί τον Άρη. Οι Αρειανοί πρέπει να κάτσουμε κάτω και να βρούμε μια λύση».

Για το τί πρέπει κατά τη γνώμη του να γίνει από εδώ και πέρα: «Είμαι απογοητευμένος, δεν περίμενα αυτήν την κατάσταση. Πρέπει να επανέλθει το ήθος και η τιμιότητα στον Άρη. Χρειάζεται συστράτευση επί συστράτευσης για να σωθει ο Άρης και όχι μόνο βαθμολογικά. Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε πάρει ανάσες σε πολλά επίπεδα και φέτος είμαστε σε χειρότερο επίπεδο».

Για την προτροπή Σκόρδα να διακοπεί ο αγώνας: «Τί πράγματα είναι αυτά; Εντάξει αν είναι έτσι να κάνουμε μια επανάσταση μόνοι μας και ότι πετύχει. Το τί ολέθριο θα γινόταν αν ο Άρης προκαλούσε διακοπή του αγώνα είναι γνωστό».

Για την πιθανότητα να συμβάλει σε μία κίνηση σωτηρίας του Άρη: «Αν υπάρξουν προϋποθέσεις σωτηρίας δεν μπορώ να αρνηθώ να βοηθήσω και πάντα θα βοηθάω τον Άρη. Από μικρό παιδί είμαι Αρειανός και δεν θα εγκαταλείψω τώρα». 

1 σχόλιο: