Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Νίπτει τας χείρας του ο Γιώτας!


Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Θωμάς Γιώτας, μίλησε για την θέση του Ερασιτέχνη όσον αφορά την σημερινή Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ. Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Για την θέση του Ερασιτέχνη: «Ο Ερασιτέχνης δεν εμπλέκεται σε θέματα λέσχης. Είμαστε ορισμένοι από το Πρωτοδικείο, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξουμε. Εκεί που είναι τα γραφεία της Λέσχης, θέλουμε να το κάνουμε μουσείο. Δεν έχουμε όμως εξελίξεις καθώς δεν έχει οριστεί συνάντηση. Εκτιμώ τον κ.Στεφανίδη και εμείς θα στηρίξουμε κάθε νόμιμη ενέργεια.».

Στη συνέχεια είπε: «Όταν τον Δεκέμβρη είχε γίνει αυτό, δεν υπήρχε διοίκηση. Τώρα υπάρχει διοίκηση. Δεν μπαίνουμε σε αυτό το κομμάτι, απλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν είπα πως στηρίζω τον Σκόρδα, ή δεν στηρίζω τον Στεφανίδη. Παρακολουθούμε εμείς και θα πράξουμε αναλόγως. Δεν παίρνουμε καμία θέση, τους έχουμε όλους σε μια εκτίμηση, όμως εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση, όταν υπάρχει διοίκηση. Για να πάρουμε απόφαση χρειάζεται Γενική Συνέλευση. Θα πρέπει να εξεταστούμε όλοι από ψυχολόγους. Θα πρέπει να μονιάσουμε και τότε θα φανεί η δύναμη μας».

Τέλος αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία του Σκόρδα στην διοίκηση της ομάδας: «Μέχρι στιγμής δεν είμαι ευχαριστημένος από τα όσα έκανε η διοίκηση. Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο δεν γίνεται τίποτα, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος, ότι κάτι καλό θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου