Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τα βλέμματα στο «Βελλίδειο»


Τα βλέμματα του κόσμου του Αρη θα είναι στραμμένα σήμερα στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.


Στις 4 το απόγευμα, η Κοινωνία Μελών, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση, μέσω της οποίας, αναμένεται να δρομολογηθούν σοβαρότατες διοικητικές εξελίξεις στο εσωτερικό της ΠΑΕ. Όλα δείχνουν, πως ο Αρης θα οδηγηθεί για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, σε αλλαγή, με τον Λάμπρο Σκόρδα, πάντως, να μην είναι διατεθειμένος να παραδώσει τη σκυτάλη.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΚΜΑ και τις λεπτομέρειες συμμετοχής στη συνέλευση:

«Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 26/02/2014 και ώρα 16:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία-πύλη εμπορίου).
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:
1. Απαλλαγή διοικήσεων ΠΑΕ ΑΡΗΣ για χρήση 2012-2013.
2. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
3. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4. Διάφορα θέματα.
Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη της ΚΜΑ (οικονομικά τακτοποιημένα και μη) και οι κάτοχοι διαρκείας για τη σεζόν 2013-14.
Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος». 

Ανακοίνωση Γεωργιάδη

Xθες αργά το βράδυ ο Αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη και Υπεύθυνος νομικών θεμάτων του φορέα, Κώστας Γεωργιάδης, με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε στην προηγούμενη ανακοίνωση του φορέα.

«Καλώ όλους τους Αρειανούς να προβληματιστούν για το χρόνο σύγκλησης της έκτακτης Γ.Σ. Τη χρονική στιγμή που, μετά την τελευταία «διαιτησία της ντροπής» σε βάρος της ομάδας μας στα Περιβόλια, όλος ο τύπος (γραπτός και ηλεκτρονικός), προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, καθηγητές διαιτησίας κ.λ.π. αναγνωρίζουν τη στοχοποίηση της ομάδας μας και το διωγμό που αυτή υφίσταται από τη διαιτησία και το «σκοτεινό παρασκήνιο», τα εναπομείναντα δύο μέλη του Δ.Σ. και μερίδα «παραγόντων»  και οργανωμένων φιλάθλων  ομφαλοσκοπούν, προφανώς για την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, δημιουργώντας σύγχυση σε μερίδα φιλάθλων.
Αρειανοί, μην αφήνετε τους ιδιοτελείς να κυριαρχήσουν στο Σωματείο μας.
   -Να εκμεταλλευτούμε το momentum καθώς έχουμε τη φίλαθλη κοινή γνώμη με το μέρος μας.
   -Να στηρίξουμε τους παίκτες της ομάδας μας, γιατί έχουμε οκτώ παιχνίδια να «χτυπήσουμε».
   -Να στηρίξουμε τη διοίκηση στον αγώνα για την προστασία της ομάδας μας από τις επιθέσεις της διαιτησίας.
   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ
   Τέλος, πληροφορώ τον κόσμο του ΑΡΗ  ότι οι ισχυρισμοί μου περί παράνομης  σύγκλησης της έκτακτης Γ.Σ.  βασίζονται στις διατάξεις του καταστατικού και του νόμου. Οσα έχω αναφέρει μέχρι τώρα δημοσίως είναι απολύτως ακριβή και αληθινά , τα έχω αναφέρει με συνείδηση της θεσμικής μου θέσης και με συναίσθηση της κρίσιμης κατάστασης, που διέρχεται η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και της αγωνίας του Αρειανού λαού, που δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια. Αρνούμαι να συμμετάσχω σε διαδικασίες που διακωμωδούν τη λειτουργία του Σωματείου, παραβιάζουν το Καταστατικό του και μειώνουν το κύρος του στη συνείδηση των Αρειανών.
Η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν εξελέγη αντικαταστατικά. Η  Γενική Συνέλευση της 18ης Δεκεμβρίου 2013 είχε συγκληθεί νόμιμα. Στις 18/12/2013 η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν είχε διοίκηση λόγω προηγηθείσας παραίτησης της  διοίκησης Ηλιάδη. Η ενλόγω  Γ.Σ. δεν εξέλεξε τη σημερινή διοίκηση της Π.Α.Ε., κατά παράβαση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης , αλλά  αυτή διορίσθηκε με απόφαση Δικαστηρίου, κατόπιν επιθυμίας της Γ.Σ. και ελλείψει άλλων ενδιαφερομένων προσώπων να διοικήσουν την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και μετά από σχετικό αίτημα του Α.Σ. ΑΡΗΣ.
Υπενθυμίζω προς πάσα κατεύθυνση  πως ούτε συμμετέχω στη διοίκηση της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ούτε φιλοδοξώ να τη διοικήσω στο μέλλον».
Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.                 Κωνσταντίνος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου