Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Στημένο" σκηνικό στα Χανιά!


Ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), καθηγητής ηλεκτρονικών υπολογιστών στο επάγγελμα, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα μεταξύ του Πλατανιά Χανίων και του Άρη στo Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών (23/02/14, 17:15, NS3).

Ο... συνομιλητής του Μάκη Ψωμιάδη ήταν αυτός που απέβαλλε πέρυσι αδίκως το Γιάννη Γιαννιώτα μετά τη θεατρική παράσταση του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Θωμά Ναζλίδη. Ο Μάνταλος είχε αφήσει με εννιά παίκτες τον Άρη στο περυσινό Αρης-Πανθρακικός μετά από τις αποβολές του Ζαραδούκα και του Παπαστεριανού. Επιπρόσθετα, ήταν διαιτητής στο Ολυμπιακός Βόλου -Παναθηναϊκός (3-2) το παιχνίδι του 2011 που στέρησε από τον Άρη την ευρωπαϊκή έξοδο με την ευνοϊκή διαιτησία απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.


Βοηθοί του ορίστηκαν ορίστηκαν οι κ.κ. Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών).

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο... γνωστός κ. Ηλίας Μαζαράκος! Πρόκειται για τον πρώην διαιτητή που το 2008 έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου