Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ένας χρόνος arisiempr.blogspot.gr


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη λειτουργία του arisiempr.blogspot.gr.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη λειτουργία του arisiempr.blogspot.gr. Ένας χρόνος αδέσμευτης ενημέρωσης, ένας χρόνος γεμάτος από απόψεις και ειδήσεις.

Πάντα πίστευα -και πιστεύω ακόμα- ότι στην ενημέρωση του κόσμου του Άρη υπήρχε (και υπάρχει) ένα τεράστιο κενό μέρος του οποίου επιχείρησα να καλύψω κυρίως μέσω των άρθρων "άποψης" χωρίς όμως να έχω πρόσβαση σε αμιγώς δημοσιογραφικές πηγές. Για δύο λόγους:

1) Δεν είμαι και δεν επιθυμώ να γίνω δημοσιογράφος. Aντιθέτως, θεωρώ πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν κι αυτοί μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
2) Πρόσβαση σε τέτοιες πηγές σημαίνει "πάρε-δώσε" με παράγοντες και λοιπούς... περιφερόμενους στον Άρη.

Ως εκ τούτου το blog είναι κυρίως ένα μέσο ενημέρωσης που αλιεύει ειδήσεις από διάφορα sites ή άλλα ΜΜΕ και κάποιες φορές από δικές του πηγές (που δε σχετίζονται με νυν ή πρώην παράγοντες του Άρη).

Για το blog ακούστηκαν πολλά αφού ενόχλησε, μεταξύ άλλων, κάποια παπαγαλάκια-επαγγελματίες λασπολόγους που έχασαν το μονοπώλιο της... "ενημέρωσης" του κόσμου του Άρη, που έχασαν ακόμα και λίγα "κλικ" στα αβανταδόρικα μέσα τους ή ακροαματικότητα στις αδιάφορες εκπομπές τους. Η διαφορά με αυτούς τους επαγγελματίες είναι πως ζουν (εμμέσως ή άμεσα) από τον Άρη ενώ ένας οπαδός "ζει για τον Άρη". Δυστυχώς τους πραγματικούς δημοσιογράφους τους έχουμε περιθωριοποιήσει εμείς οι ίδιοι έχοντας δώσει προνομιακή προβολή στους "σαλτιμπάγκους" της ενημέρωσης.

Το μέλλον του blog δεν το γνωρίζω ούτε εγώ ο ίδιος. Ελπίζω να βρίσκω χρόνο ώστε να συνεχίσει να υφίσταται με τη βοήθεια της συνεργάτιδάς μου που με βοηθά και την ευχαριστώ δημόσια. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συναρειανούς αναγνώστες του blog που είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν επιθυμούν το διάλογο καθώς κι αυτούς που στηρίζουν και ενθαρρύνουν την προσπάθεια.

ΥΓ. Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. θα αντιδράσει σε φαινόμενα ρατσιστικών και άλλων χυδαίων προσβλητικών κρίσεων από κάποια μέλη της; Ή θα συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα;

ΥΓ2. Ένα μήνα πριν ο μεγαλύτερος και πιο δοξασμένος σύλλογος της χώρας κλείσει τα 100 του χρόνια δεν κουνιέται... φύλλο στην Πόλη Του. Η δικαιολογία περί "προβληματικού ποδοσφαιρικού Άρη" απλά δεν στέκει. Δε θα αφήσουμε κανέναν να αλώσει την Πόλη του Άρη και να μικρύνει κι άλλο το σύλλογο. Ξυπνήστε και μην κάνετε εκπτώσεις!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ

1 σχόλιο: