Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Προετοιμασία για το Αγρίνιο


Σε διαδικασία προπονήσεων με στόχο την προσαρμογή στον αντίπαλο βάζει από σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.


Ο Παναιτωλικός περιμένει τον Αρη το βράδυ της Πέμπτης, ο Παπαδόπουλος τον «κατασκόπευσε» τηλεοπτικά χθες το μεσημέρι, στο ματς με τον Ολυμπιακό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της γρήγορης εκμάθησης και προσαρμογής στον αντίπαλο, καθώς χρόνος δεν υπάρχει. Οι κίτρινοι έχουν μπροστά τους δύο, όλες κι όλες, δυνατές προπονήσεις, σήμερα και αύριο, πριν την αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, την Τετάρτη.

Ο Πέτρος Καμινιώτης, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία από τον Βαγγέλη Πανταζή, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του, ενώ σίγουρος απόντας είναι ο τιμωρημένος, Ηρακλής. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης που εξέτισε την ποινή του.
Πρώτο θέμα για τον προπονητή του Αρη, είναι αναμφίβολα η βελτίωση της αμυντικής εικόνας της ομάδας του, μετά τα παιδικά λάθη στα οποία υπέπεσε, για μία ακόμη φορά, κόντρα στην Ξάνθη. Σύμφωνα με το novasports δεν αποκλείεται ο Πουλίδο να ξανακαθίσει στον πάγκο, με τους Μπουγαϊδη και Κύργια να προαλείφονται ως βασικοί στο Αγρίνιο. Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα βάζει και ο Κρίστι Βανγκέλι, με προορισμό το αριστερό άκρο, αλλάζοντας κατά τα 3/4 την αμυντική σύνθεση.

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος μίλησε στους παίκτες, τους είπε ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουν, ότι με μία νίκη όλα μπορούν να αλλάξουν και ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα χαμενοι θα βγουν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου