Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

«Να είστε σίγουροι ότι την ομάδα θα τη σώσουμε»


Μήνυμα σωτηρίας από τον αρχηγό του Αρη, Νίκο Αγγελούδη. Στην αυγή του 2014, υπόσχεται νίκη απέναντι στον Απόλλωνα και προσπάθεια, ώστε ν΄ αλλάξει η εικόνα της ομάδας, στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος. Ο Αγγελούδης, μίλησε στο novasports.gr


-Νίκο, ξεκινάτε τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος ο οποίος απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εσάς, δεδομένου πως ο Αρης έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

« Καταρχήν, καλή χρονιά με υγεία σ΄ όλο τον κόσμο. Ξεκινά ο β΄ γύρος, παίζουμε με τον Απόλλωνα, στην έδρα μας, με καινούριο προπονητή, τον οποίο τον είχαμε και στα Γιάννενα. Ξέρουμε τη φιλοσοφία του από πέρυσι, η οποία είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και ειδικά μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θέλουμε να κερδίσουμε και δεν φοβόμαστε τίποτα. Να είστε σίγουροι ότι την ομάδα θα τη σώσουμε».

-Πάντως, πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ο Αρης κέρδισε στο «Κλ. Βικελίδης». Η συγκυρία λέει πως και τότε προπονητής ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος.

« Ελπίζω και πάλι να είναι γουρλής ο Σούλης Παπαδόπουλος και να ξανακερδίσουμε!»

-Ο Απόλλωνας κινήθηκε στις μεταγραφές, φαίνεται αποφασισμένος για τη σωτηρία.

« Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, όμως εμάς μας ενδιαφέρει η δικιά μας ομάδα. Θα κοιτάξουμε εμείς πως θα είμαστε, διότι στα Γιάννενα, το χάσαμε εμείς το παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα γα να κερδίσουμε».

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς;

« Παίζουμε στην έδρα μας και ένα γρήγορο γκολ θα δώσει άλλη πνοή και στον κόσμο και σ΄ εμάς, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Περιμένεις κόσμο σε αυτό το πρώτο ματς του 2014;

« Ναι, περιμένουμε κόσμο ο οποίος θα είναι κοντά μας, όπως πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου