Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η επόμενη μέρα


Είναι ίσως το πιο άχαρο πράγμα του κόσμου να προσπαθήσεις να αντλήσεις δύναμη να συνεχίσεις ένα πόλεμο που φαίνεται από χέρι χαμένος. Πιο άχαρο δε γίνεται από το γεγονός ότι πρέπει να παρακινήσεις και το διπλανό σου για τη συνέχιση της μάχης.

Να ξηγηθώ μάγκες ότι όταν μιλάω για χαμένους πολέμους δεν εννοώ την οπαδική μας υπόσταση και την κουλτούρα μας σαν οπαδοί. Δεν μιλάω καν για τον ΑΡΗ που εμείς ενστερνιζόμαστε και εμείς αντιλαμβανόμαστε. Έναν ΑΡΗ μεγαθήριο στην καρδιά και το μυαλό μας.

Χαμένος φαίνεται να είναι ο αγωνιστικός πόλεμος. Μακάρι να σωθεί αλλά δεν το βλέπω. Δεν είμαι απαισιόδοξος είμαι ρεαλιστής. Και κάτι μαλακίες να ενωθούμε να σώσουμε το καράβι, να ενωθούμε ναι αλλά το καράβι θέλει και ναύτες με καπετάνιους και εκεί μάλλον υστερούμε. Τόσο μπορούν τα παιδιά τόσο παίζουν και τους ευχαριστούμε γιατί οι περισσότεροι δίνουν και την ψυχή τους. Αυτό είναι στήριξη και είναι αδιαπραγμάτευτη από την αρχή της χρονιάς για εμας στον SUPER 3. Οι αναστεναγμοί και οι αλαλαγμοί σε κάθε λάθος από τους "φύλακες" της ενότητας δεν βοηθάνε τους παίκτες. Πόσο μάλλον σε 20 χρόνια παιδιά.

Στο τραγελαφικό θέμα των δελτίων. Το έχουμε ζήσει πολλές φορές αδέρφια. Φταίει ο Χατζηπετρής, ή κοινώς η ΕΠΟ. Μπα σας λέω εγώ. Mάγκες δελτία δεν θα πάρουμε. Δώσε και κανένα φραγκάκι και θα πάρεις. Αλλά είπαμε Λαμπρούκος = μέγας Ναπολέων και πολλά βαρύς. Εννοείται πως αν αυτή η ΕΠΟ ήθελε θα στα έδινε. Έχει κάνει για άλλους τρις χειρότερα. Αλλά προφανώς ούτε τη δύναμη έχουμε, ούτε τις σχέσεις για συμφωνίες τέτοιου είδους.

Άρα το κουτόχορτο τσάμπα πάτε να το ταίσετε σε εμάς. Και το λέω για αδέρφια που έβγαλαν πανό και έκαναν συλλαλητήρια. Μην τρώτε το φαί είναι ξαναζεσταμένο. Το 1996 1997 έφταιγε ο Ζελελίδης και τα δελτία. Έφταιγε αλλά γιατί έφταιγε και ποιος τον έκανε να φταίει. Γιατί ποιος ρε μαλάκες ξεκινάει τα δελτία σε ένα λεωφορείο; Το 2004 2005 έφταιγε η πολιτεία που μας κυνήγαγε για το 44 και ο μαχαλάς που έδωσε το ματς στον απόλλωνα και ο πανιώνιος που άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Ρε αντε στο διάολο που πάλι κάποιος άλλος θα φταίει και ποτέ εσείς. Και αν θες τραβα βρες τον Ψηφίδη να σου πει πως πήρε πέρυσι δελτία. Πρόβατα σε άλλη στάνη λαμπρούκο.

Ο δικός σου ο Κώνστας τι μας είπε πάλι για β εθνική;;; Τι αν πέσουμε στην β να πούμε ευχαριστώ; Ρε αντιλαμβάνεστε τι λέτε και που τα λέτε; Σπέρνετε θύελλες και ανέμους. Προσέξτε όλα θα γυρίσουν εναντίον σας αργά ή γρήγορα. Το παραμύθι 99 και β εθνική το έχετε ξανακάνει με 44 και β εθνική, εμείς συνυπεύθυνοι σε αυτό το έγκλημα δεν θα είμαστε. Και το λέμε σε όλους εσάς που δεν βλέπετε την ωμή πραγματικότητα. Δεν είναι ευχάριστη αλλά είναι η πραγματικότητα. Ξυπνάτε και μην αφήνετε τον Λαμπρούκο να σας παραμυθιάζει.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε μια γροθιά και να ακολουθούμε τα πιστεύω μας. Η ομάδα οφείλει να υπάρχει και το καλοκαίρι. Και όπου και αν παίζει θα παίζει σαν ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και οπαδούς εμάς μακριά από λαμόγια και μακριά από οτιδήποτε σκοτεινό και ύπουλο. Οι αξίες θα υπάρχουν. Και αυτές πρέπει να διαφυλάξουμε. Σε αντίθετη περίπτωση γύρω από τα συντρίμμια μας δεν θα ανατέλλει κανένα φως ελπίδας. Φάρος θα γίνουμε και θα φωτίσουμε τη μαυρίλα. Η παρουσία μας, η μαζικότητα μας όπου και να είμαστε θα δείξει τη δύναμή μας. Είναι στοίχημα και πρέπει να το κερδίσουμε. Αν πηδήξουμε από το καράβι θα είμαστε υπόλογοι στην ιστορία του συλλόγου και του συνδέσμου. Θα είμαστε υπόλογοι στα παιδιά μας, στους μικρότερους μας και στον ίδιο μας τον εαυτό. Θέλετε να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να φτυνόμαστε; Όχι λέω εγώ. Άρα το δρόμο τον ξέρετε. Υπόγεια, ισόγεια όροφοι και πούλμαν θα είναι το κρυφό σχολειό της αναγέννησης. Αν περιμένετε από σωτήρες και μάγους θα περιμένετε πολύ ακόμα. Σημειώνετε ότι ο Λαμπρούκος δεν έχει δει νίκη ακόμα. Σημειώνετε ότι στα ματς με καλλονή και ατρόμητο δεν υπήρχε υβριστικό σύνθημα ενάντια στα λαμόγια. Ίσως βέβαια φταίει η λινάτσα....... είπαμε πάντα κάποιος άλλος φταίει......

Στήριξη λοιπόν ναι, φωνή λοιπόν ναι, παρουσία λοιπόν ναι. Τα κάνουμε χρόνια τώρα. Αλλά και προετοιμασία και για το μέλλον. Όταν λέμε familia να ξέρουμε τι σημαίνει. Όταν λέμε προστάτης του συλλόγου το bulldog να ξέρουμε τι σημαίνει. Η Μαδρίτη είναι εκδρομή, ο Κορυδαλλός και η Νίκαια όμως είναι πόλεμος. Και ναι στη Μαδρίτη θέλουμε να ξαναπάμε, αλλά ως τότε ετοιμαστείτε για τέτοιες γειτονιές και τέτοια χωριά. Και όταν θα βγούμε από εκεί θα είμαστε νικητές και άτρωτοι. Πρέπει να το αντέξουμε γατί είμαστε γεννημένοι γι αυτό. Να αντέχουμε στα δύσκολα. Τα σιχαθήκαμε, πονάμε που πάλι πρέπει να το περάσουμε αλλά δε θα κιοτέψουμε. Αυτά τα σιχάματα που μας έφεραν εδώ θα την πληρώσουν γιατί πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη. Σε αυτή ή σε μιά άλλη ζωή. Εκδίκηση θα πάρουμε για τους νεκροθάφτες. Συγχρόνως όμως θα είμαστε και οι νονοί του νέου ΑΡΗ. Του καθάριου ΑΡΗ. Του ΑΡΗ που θα διοικείται από οραματιστές και όχι από κλέφτες.

Ζούμε εφιάλτη, θα ζήσουμε θάνατο αλλά όλοι μαζί θα ζήσουμε ανάσταση και δικαίωση. Και αυτό είναι δέσμευση. Δέσμευση του SUPER 3.

AΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

YΓ. Στην επόμενη επίσκεψη σας ενημερώστε μας να έχουμε σοκολατάκια να σας τρατάρουμε. Τόση ώρα περιμένατε ρε πουαρό..... μην σας έχουμε νηστικούς.
ΥΓ2: Τόσα τηλέφωνα, τόσες υποσχέσεις και στο δια ταύτα απόντες. Μια ζωή η ίδια ιστορία για τους πράσινους λαγούς.

πηγή: Εφημερίδα "Super Aris" (φύλλο 988)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου