Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Τον Απρίλη δεν τελειώνει το πρωτάθλημα;»


Ερώτηση με νόημα από τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Τον Απρίλη δεν τελειώνει το πρωτάθλημα;». Οι προπονητής του Αρη θεωρεί πως υπάρχει πολύς δρόμος για την ομάδα του, επικεντρώνει στη μάχη για την έκδοση των δελτίων, σκέφτεται την αναμέτρηση της Λιβαδειάς και κάνει μεταγραφικές σκέψεις! Διαβάστε τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο novasports.gr:

     
-Κόουτς, ταξίδι στη Λιβαδειά με φόντο τα δελτία;
« Όχι, μόνο για τα δελτία, αλλά για όλη την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Η διοίκηση κάνει μεγάλες προσπάθειες, φεύγοντας απ΄ τη Δευτέρα για την Αθήνα. Γενικά, στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια κι αυτό δείχνει ότι ο Αρης δεν έχει πέσει κάτω νοκ-άουτ! Σημασία έχει να σηκωθείς και βλέπουμε ότι μπορούμε να σηκωθούμε και να σταθούμε στα πόδια μας στο τέλος».  

-Προσπάθεια που δείξατε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο
«Αν εξαιρέσεις ένα 20λεπτο στο β΄ ημίχρονο με την Καλλονή, όπου δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο. Με τον Ατρόμητο, λόγω και της παρουσίας αυτής της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, ίσως να μας είχαν ξεγραμμένους. Ισως γι αυτό να ακούμε και κάποια θετικά σχόλια, όμως απ΄ τη στιγμή που δεν κερδίζουμε στο γήπεδό μας, θα έχει σημασία αυτός ο βαθμός, μόνο αν στο τέλος έχει πιάσει τόπο. Διότι, μπορεί κάποιοι βαθμοί τώρα να μη φαίνονται, όμως μπορεί να είναι χρυσοί. Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, το είδαμε και στο γήπεδο, όμως βγάλαμε ανταγωνιστικότητα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρ΄ ότι έληξε 0-0».
   
-Το κέρδος της προηγούμενης εβδομάδας είναι το πάθος και η δίψα για «ζωή»;
« Αποδείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα πως είτε με δελτία, είτε χωρίς, καταφέρνουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το ίδιο θα κάνουμε και στη Λιβαδειά. Τα παιδιά βγάζουνε, πέραν της αξίας τους και έναν ποδοσφαιρικό εγωϊσμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Εμείς θα κοιτάξουμε τη βαθμολογία, όπως κάναμε και πέρυσι. Τον Απρίλη δεν τελειώνει το πρωτάθλημα; Μέχρι τότε θα δούμε. Και πέρυσι είμασταν τελευταίοι, πάνω απ΄ την Κέρκυρα μόνο και στο τέλος βάλαμε τρεις τέσσερις ομάδες από κάτω μας. Μπορεί και φέτος να γίνει το ίδιο, μόνο όμως αν γίνουμε όλοι μια μεγάλη οικογένεια».

-Τι λέτε για τον Λεβαδειακό; Είναι μια ομάδα που ενισχύεται συνεχώς και παίζει εντός έδρας..
« Η Λιβαδειά είναι μια ομάδα που ενισχύεται. Εχει πάρει δυο τρεις παίκτες που δεν τους ξέρουμε, δεν τους έχουμε δει. Είναι μια ομάδα που θα τη χωρίσω σε δύο σκέλη. Εκτός έδρας δείχνει ότι είναι αδύναμη και στην έδρα της, εκεί που παίζουμε τώρα εμείς, είναι πολύ δυνατή. Ολους τους βαθμούς, πέραν Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τους έχει πάρει στην έδρα της, εκτός από ένα βαθμό που πήρε στο Χαριλάου. Κι εμείς όμως θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μη περιμένετε ο Αρης, όπου κι αν παίζει, να πέφτει αμαχητί».

-Μεταγραφικά τι γίνεται;
« Με βοηθάει πολύ αυτή η ερώτηση. Εμείς στο μυαλό μας είχαμε κάποια πράγματα. Δέκα μέρες τώρα σταματήσαμε γιατί κοιτάμε τα δελτία. Πώς να μιλήσεις όταν δεν ξέρεις τι θα γίνει. Από Δευτέρα, αν λυθεί το θέμα, θα κοιτάξουμε τον παίκτη άνω των 24 ετών που δικαιούμαστε κι αν προκύψει και κάτι άλλο θα προχωρήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που ταιριάζουν στον Αρη, όμως έχουν ομάδες και συμβόλαια. Υπάρχουν δυο τρεις περιπτώσεις που θα μας έκαναν πολύ δυνατούς. Το καλοκαίρι, αν ο Αρης έχει παραμείνει στη κατηγορία με το καλό, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Τότε θα θέλουν όλοι να έρθουν στον Αρη. Τώρα όμως είναι δύσκολα. Ακόμα και με τον Παπαστεριανό, θα κάνουμε άλλη μια προσπάθεια».\

-Δεν έχει κλείσει το θέμα;
« Όχι. Θα μιλήσω μαζί του. Είναι ένα παιδί με το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση κι εγώ και ο πρόεδρος και όλοι. Είναι ένα παιδί που ενδιαφέρεται πολύ για τον Αρη και νομίζω ότι θα είναι επιτυχία αν μπορέσουμε και τον φέρουμε. Παίζει στη θέση που τον χρειαζόμαστε και αγαπάει και την ομάδα. Παρ΄ ότι είναι πολύ δύσκολο, θα γίνει άλλη μια προσπάθεια».

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου