Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

«Ο Άρης θα σωθεί»


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας αναφέρθηκε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρος του ίδιου από τους οργανωμένους οπαδούς του "Super3", κατήγγειλε ότι είναι στο στόχαστρο μιας μειοψηφίας που θέλει την καταστροφή του Άρη, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο θέμα Ουντότζι, όσο και στα μεταγραφικά.


«Είμαστε μια διοίκηση 15 ημερών, δεν θα κάναμε τοποθέτηση, αλλά πρέπει μετά τα όσα έγιναν σήμερα. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την ευθύνη, αλλά είναι αδιανόητο, όταν ο Άρης παλεύει για να σωθεί, μια μειοψηφία να παρασέρνει τον υπόλοιπο κόσμο» είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Είναι η ίδια μειοψηφία που έφερε τον Ηλιάδη και θέλει να ανεβάζει και να κατεβάζει ανθρώπους στην ομάδα, η ίδια μειοψηφία που έβαζε το χέρι στο ταμείο της "Άρης Εμπορική". Ο Ηλιάδης που έδιωξε όλους τους παίκτες. Δεν ακούσαμε εδώ και δυο χρόνια που κατάντησαν έτσι την ομάδα να φωνάζει και να βρίζει, όπως έγινε σήμερα. Τα παιδιά που είναι στην ομάδα και ο προπονητής έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Όμως δεν μπορεί να παίζουν μπάλα και να ακούν συνθήματα "Σκόρδα γαμιόλα, θα τα πληρώσεις όλα" και να βλέπουν πανιά για τα λαμόγια ξαφνικά σήμερα. Ο Άρης θα σωθεί, είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό, ο πόλεμος τώρα άρχισε, δεν μου καίγεται καρφί αν με βρίζει μια μειοψηφία, η οποία παρασέρνει και τον υπόλοιπο κόσμο. Εμφανίστηκε ένα πανό που λέει για λαμόγια. Ας μιλήσουμε με ονόματα, ποια είναι αυτά. Να μας πουν αυτοί εδώ, ποιοι ευθύνονται».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν φταίει ο κόουτς. Εμείς φταίμε, γιατί αφήσαμε το καλοκαίρι να κάνουν κουμάντο στην ομάδα αυτοί που το κάνουν χρόνια. Ο Ουντότζι δεν έρχεται πίσω στον Άρη γιατί του την έπεσαν και τον απείλησαν μέσα σε ένα μαγαζί. Ο Βλαχοδήμος προτίμησε τον Πλατανιά γιατί φοβήθηκε κι αυτός. Αυτή είναι η ομάδα, αυτό είναι το ρόστερ Θα γίνουν μεταγραφές. Βλάχος, Μπουγαΐδης ήταν σήμερα εδώ, υπέγραψε ο Κουσίδης, ενώ θα επιστρέψει και ο Παπαστεριανός».

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε στον κύριο Σκόρδα ότι αυτή η μειοψηφία τον "έχρισε" παράγοντα στο παρελθόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου